Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 1043: Η Μελέκ βλέπει τα κατεστραμμένα χρώματα της Ελίφ και καταλαβαίνει ποιος το έκανε

Ελίφ – Επεισόδιο 1043: Η Μελέκ βλέπει τα κατεστραμμένα χρώματα της Ελίφ και καταλαβαίνει ποιος το έκανε
Ελίφ – Επεισόδιο 1043: Η Ζουλιντέ ετοιμάζεται μαζί με τον Εμιρχάν για να έρθει να τους πάρει ο Σαφάκ και έχει μεγάλη αγωνία γιατί θέλει την ευχή της Λεμάν αλλά ανησυχεί.

Ελίφ – Επεισόδιο 1043

Η Ζουλιντέ ζητάει την ευχή του γιου της για να παντρευτεί τον Σαφάκ. Ο Εμιρχάν είναι πολύ χαρούμενος με τα νέα γιατί προσευχόταν να έρθει η μέρα, που θα γίνουν οικογένεια. Ο Ακίν, η Ασλί, η Φιλίζ και η Μπιρτσέ συναντιούνται σε μια καφετέρια με σκοπό να πείσουν τη Μπιρτσέ να μείνει μαζί με την Ασλί. Η Μπιρτσέ δέχεται τελικά όταν ακούει την Ασλί να επιμένει πως θα την έκανε πολύ ευτυχισμένη η συγκατοίκησή τους.

Ο Ακίν πηγαίνει να βοηθήσει την Μπιρτσέ να μαζέψει τα πράγματά της για να μετακομίσει. Όλοι τη βοηθούν και με την καλύτερή τους διάθεση. Ο Κερέμ τους φέρνει το βράδυ φαγητό. Η Μελέκ βλέπει τα κατεστραμμένα χρώματα της Ελίφ και καταλαβαίνει πως η Κιγιμέτ το έκανε αν και η Ελίφ δεν της λέει λεπτομέρειες για το τι έγινε. Η Λεμάν και η Αλέβ ετοιμάζονται για τον άγνωστο καλεσμένο, που θα φέρει ο Σαφάκ. Πιστεύουν πως ο Σαφάκ θα κάνει πρόταση γάμου στην Αλέβ. Δεν φαντάζονται την αλήθεια.

Ελίφ – Επεισόδιο 1043

Η Λεμάν και η Αλέβ ετοιμάζουν τα πιο ωραία φαγητά. Η Ζουλιντέ ετοιμάζεται μαζί με τον Εμιρχάν για να έρθει να τους πάρει ο Σαφάκ και έχει μεγάλη αγωνία γιατί θέλει την ευχή της Λεμάν αλλά ανησυχεί. Η ώρα της αλήθειας φτάνει. Πώς θα αντιδράσει η Λεμάν στη νύφη που της φέρνει ο γιος της;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments