Αθλητισμός

Το πήρε απόφαση για τον προπονητή ο Μελισσανίδης

Το πήρε απόφαση για τον προπονητή ο Μελισσανίδης
Το πήρε απόφαση για τον προπονητή ο Μελισσανίδης

Στα “χνάρια” του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρίσκεται η ΑΕΚ, όσον αφορά στο θέμα του προπονητή.

Μπορεί ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος να ξεκίνησε άρον άρον στην Ένωση, μετά την απομάκρυνση Γιαννίκη, και να έπεσε στα βαθιά με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά τα σχόλια για την εμφάνισή του ήταν θετικά.

Θεωρείται έμπειρος στα δύσκολα, ωστόσο όλοι αναγνωρίζουν ότι η κατάσταση δεν μπορεί να αλλάξει σε μια μέρα.

Οι Κιτρινόμαυροι, όπως αναφέρει το sportdog ψάχτηκαν με τον Φαν’τ Σιπ. Ο Ολλανδός δεν ήταν αρνητικός για συνεργασία, αλλά η ΠΑΕ δεν ήθελε να δεσμευτεί για συμβόλαιο μετά το καλοκαίρι.

Προφανώς ο Φαν’τ Σιπ δεν ήθελε να έρθει για λίγα ματς και να κριθεί σε δύο-τρεις μήνες, αλλά σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις δείχνουν πως, αν μη τι άλλο, ο Μελισσανίδης αναγνωρίζει ότι το ρίσκο με τον Γιαννίκη δεν προχώρησε.

Εξελίξεις όπως όλα δείχνουν στο θέμα του νέου προπονητή, με ανάληψη καθηκόντων από τη νέα αγωνιστική περίοδο αναμένονται μέσα στον Απρίλιο, καθώς στα τέλη Μαρτίου πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Φερνάντο Σάντος με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

H AEK όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, που είχε φέρει πολύ νωρίς στον Ολυμπιακό τον Πέδρο Μαρτίνς και έκανε από νωρίς τον σχεδιασμό για την πρώτη του σεζόν στο Λιμάνι. Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη χρόνια, ο Μαρτίνς δεν είχε κερδίσει το πρωτάθλημα, αλλά στηρίχτηκε και έβαλε τις βάσεις για τη μεγάλη πορεία των ερυθρολεύκων.

Είτε ο Σάντος είτε κάποιος άλλος “τύπου Σάντος” προπονητής πάντως, θα έρθει και αναμένεται να έχει αυξημένο ρόλο σε μεταγραφές και  σχεδιασμό, κατά τα πρότυπα του αγγλικού ποδοσφαίρου, δηλαδή πιο πολύ στο στιλ τού μάνατζερ, ο οποίος θα διαθέτει εκτόπισμα και ικανότητα στη διαχείριση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments