Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 1044: Η Ζουλιντέ λέει στον Σαφάκ πως δεν μπορεί να παντρευτεί χωρίς την έγκριση της Λεμάν

Ελίφ – Επεισόδιο 1044: Η Ζουλιντέ λέει στον Σαφάκ πως δεν μπορεί να παντρευτεί χωρίς την έγκριση της Λεμάν
Ελίφ – Επεισόδιο 1044: Ο Σαφάκ λέει στη μητέρα του πως θα φύγει από το σπίτι αν δεν δώσει την ευχή της για τον γάμο του με τη Ζουλιντέ.

Ελίφ – Επεισόδιο 1044

Ο Σαφάκ πηγαίνει τη Ζουλιντέ και τον Εμιρχάν στη μητέρα του για να πάρει την ευχή και την έγκρισή της για τον γάμο. Η Λεμάν όμως δεν μπορεί να το δεχθεί και η Ζουλιντέ νιώθει θλίψη ενώ τα λόγια της Λεμάν την προσβάλλουν βαθιά.

Η Ζουλιντέ λέει στον Σαφάκ πως δεν μπορεί να τον παντρευτεί χωρίς την έγκριση της Λεμάν. Ο Σαφάκ λέει στη μητέρα του πως θα φύγει από το σπίτι αν δεν δώσει την ευχή της για τον γάμο του με τη Ζουλιντέ. Η Λεμάν δεν ξέρει τι να κάνει γιατί δεν θέλει να χάσει τον γιο της αλλά ούτε να δώσει την έγκρισή της για αυτόν τον γάμο. Η Κιγιμέτ αντικαθιστά τα φάρμακα της Ματσιντέ με άλλα χάπια που την κάνουν να νιώθει άσχημα.

Ελίφ – Επεισόδιο 1044

Παρά τις αντιρρήσεις του Μαχίρ είναι αποφασισμένη να καταστρέψει αυτή την οικογένεια. Η Μελέκ υποψιάζεται πως η Κιγιμέτ κάτι σκαρώνει αλλά δυστυχώς δεν έχει αποδείξεις. Η Ματσιντέ από την άλλη είναι μπερδεμένη και νιώθει διχασμένη ανάμεσα στην Κιγιμέτ και τη Μελέκ…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments