Focus

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι το τελευταίο αστέρι της Ουκρανικής Κληρονομιάς για να υποστηρίξει την Ουκρανία

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι το τελευταίο αστέρι της Ουκρανικής Κληρονομιάς για να υποστηρίξει την Ουκρανία
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δώρισε 10 εκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια στο έθνος που ταλαιπωρείται, ανέφερε η πολωνική εφημερίδα News.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι ο τελευταίος σταρ του Χόλιγουντ ουκρανικής κληρονομιάς που στηρίζει τη χώρα την ώρα της ανάγκης.

Ο σταρ του «The Revenant» δώρισε 10 εκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια στο έθνος που ταλαιπωρείται, ανέφερε η πολωνική εφημερίδα News.

Οι ουκρανικές δυνάμεις μάχονται επί του παρόντος στην εισβολή της Ρωσίας, με μια προσφυγική κρίση να εκτυλίσσεται στα σύνορά της με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η γιαγιά του Ντι Κάπριο γεννήθηκε στην Οδησσό, μια πόλη-λιμάνι που βομβαρδίστηκε σφοδρά τις τελευταίες εβδομάδες, και μετανάστευσε στη Γερμανία το 1917, όπου γεννήθηκε η μητέρα του ηθοποιού.

Ο ίδιος ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο σκόπευε να κρατήσει τη δωρεά μυστική, αλλά το Διεθνές Ταμείο Visegard έκανε την ανακοίνωση αυτή την εβδομάδα

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ακολουθεί τα χνάρια του, Άστον Κούτσερ και της Μίλα Κούνις, που έχουν δεσμευτεί να δωρίσουν 3 εκατομμύριά δολαρία στα θύματα του πολέμου.

Το ζευγάρι υποσχέθηκε να δώσει τα χρήματα μετά την ανακοίνωση του GoFundMe που στοχεύει να συγκεντρώσει 30 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Kunis, ο οποίος γεννήθηκε στην Ουκρανία πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ το 1991, είπε στην ανακοίνωση: “Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου Αμερικανό. Περήφανος Αμερικανός. Αγαπώ όλα όσα έχει κάνει αυτή η χώρα για μένα και την οικογένειά μου.

«Αλλά σήμερα, δεν ήμουν ποτέ πιο περήφανος που είμαι Ουκρανός».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments