Κόσμος

Ζελένσκι: «Οι εταίροι μας θα έχουν την ευθύνη για την ανθρωπιστική καταστροφή»

Ζελένσκι: «Οι εταίροι μας θα έχουν την ευθύνη για την ανθρωπιστική καταστροφή»
Ζελένσκι: Ο πρόεδρος της Ουκρανίας απηύθυνε νέο μήνυμα λέγοντας πως οι εταίροι θα έχουν την ευθύνη για την ανθρωπιστική καταστροφή.

Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι μίλησε για τον πόλεμο της Ουκρανίας.  Ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε ότι κατά τις δύο προηγούμενες εβδομάδες, η Ουκρανία έδειξε ότι δεν θα παραδοθεί.

Ο Ζελένσκι τόνισε επίσης ότι ο κίνδυνος βρίσκεται στο ανώτατο επίπεδο. «Είναι το ανθρωπιστικό καθήκον του κόσμου να μας σώσει», είπε ο Ουκρανός πρόεδρος, προσθέτοντας ότι οι ξένοι εταίροι της Ουκρανίας θα είναι υπεύθυνοι για μια ανθρωπιστική καταστροφή εάν δεν πάρουν την απόφαση για ζώνη απαγόρευσης πτήσεων.

«Πολεμήστε με τόλμη».

«Δεν είναι παιχνίδι πινγκ πογνκ, είναι οι ζωές μας. Στείλτε αεροπλάνα», τόνισε. Ανέφερε επίσης ότι μόνο η Πολωνία ανταποκρίθηκε στο εν λόγω αίτημα και πως η Ουάσιγκτον την επέκρινε για αυτό.

Επιπλέον, ο Ζελένσκι δήλωσε ότι χρειάζεται ένας νέος γύρος διαπραγματεύσεων. «Ο εχθρός μπορεί να καταστρέψει τους τοίχους των σπιτιών μας, των σχολείων μας, των εκκλησιών μας. Μπορεί να διαλύσει τις ουκρανικές επιχειρήσεις. Αλλά ποτέ δεν θα φτάσει στην ψυχή μας, στην καρδιά μας, στην ικανότητά μας να ζούμε ελεύθερα» τόνισε μεταξύ άλλων. Ο Ζελένσκι έκλεισε το μήνυμά του λέγοντας: «Πολεμήστε με τόλμη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments