Lifestyle

Νατάσα Μπάσετ: Η σαγηνευτική ηθοποιός είναι η νεα σύντροφος του Έλον Μασκ

Νατάσα Μπάσετ: Η σαγηνευτική ηθοποιός είναι η νεα σύντροφος του Έλον Μασκ

Πηγή Φωτογραφίας: The Newsmen

Νατάσα Μπάσετ: Καινούργια σελίδα γύρισε στην προσωπική του ζωή ο Έλον Μασκ, έπειτα από τον χωρισμό του με την Καναδή τραγουδίστρια Grimes.

Νέο σελίδα γύρισε στην προσωπική του ζωή ο Έλον Μασκ ο οποίος υπέκυψε στη γοητεία της 27 ετών Αυστραλής ηθοποιού Νατάσα Μπάσετ. Η σχέση τους μετράει ήδη αρκετούς μήνες, με το ζευγάρι να προσπαθεί να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, οι παπαράτσι τους εντόπισαν πριν από λίγες ημέρες να κατεβαίνουν από το ιδιωτικό τζετ του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο αξίας 60 εκατομμυρίων ευρώ.

View this post on Instagram

A post shared by Natasha Bassett (@natashabassett)

Πρώτα κατέβηκε τα σκαλιά του αεροσκάφους ο Μασκ και εν συνεχεία η Νατάσα, φορώντας μαύρη καμπαρντίνα και μαύρα γυαλιά ηλίου για μην αναγνωριστεί.

Λέγεται ότι η Μπάσετ αποκάλυψε σε φίλους της ότι ερωτεύτηκε τo «μυαλό» του Μασκ και όχι τον τραπεζικό λογαριασμό που ανέρχεται σε 233 δισεκατομμύρια δολάρια. Αρχικά, οι δύο τους ήταν φίλοι, και στη συνέχεια, σύμφωνα με πηγές του Χόλιγουντ, ανέπτυξαν ερωτική σχέση,

Ποια είναι όμως η Νατάσα Μπάσετ και τι έχει κάνει στη ζωή της

Η Νατάσα Μπάσετ έχει καταγωγή από τη Νέα Νότια Ουαλία. Μεγάλωσε στο Σίδνεϊ και το 2019 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να γραφτεί σε δραματική σχολή. Σε ηλικία 14 ετών, ήταν πρωταγωνίστρια στην θεατρική παράσταση που γυρίστηκε στην Αυστραλίας «Romeo and Juliet» (Ρωμαίος και Ιουλιέτα).

Η ηθοποιός έγινε γνωστή στο ρόλο της «βασίλισσας» της ποπ Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στη βιογραφική ταινία «Britney Ever After» ( Μπρίτνεϊ για πάντα), που προβλήθηκε το 2017. Αυτή την εποχή συμμετέχει στα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας για τον θρύλο του ροκ εν ρολ, Έλβις Πρίσλεϊ. Στην ταινία, η Νατάσα υποδύεται την Ντίξι Λοκ, την πρώτη κοπέλα του Έλβις. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Τομ Χανκς ενσαρκώνει το ρόλο του μάνατζερ του Έλβις.

Η τελευταία σύντροφος του

H Grimes είναι Καναδή μουσικός, τραγουδίστρια, συνθέτης και παραγωγός δίσκων, που γεννήθηκε ως Κλερ Μπουσέ , πριν 33 χρόνια. Είναι και η τελευταία σύντροφος του Έλον Μασκ. Ήταν μαζί από το 2018 έως τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το Μάιο του 2020 απέκτησαν ένα γιο, τον X Æ A-Xii.

Ο πιο πλούσιος άνθρωπος του πλανήτη (τρεις φορές διαζευγμένος) είχε ομολογήσει πως η δουλειά του με το SpaceX και την Tesla ήταν ο κύριος λόγος που χώρισαν. Η καλλιτέχνης δεν είχε πει κάτι. Από ό,τι φαίνεται, για να ξεπεράσει τον χωρισμό της έβγαλε νέο τραγούδι.

Από το 2000 έως το 2008, ο Μασκ ήταν παντρεμένος με την συγγραφέα Τζαστίν Μασκ, με την οποία απέκτησε έξι παιδιά. Στη συνέχεια, παντρεύτηκε δύο φορές την ηθοποιό Ταλούλα Ράιλι, ενώ από το 2017 έως το 2018 ήταν σε σχέση με την Άμπερ Χερντ, με αποτέλεσμα να εμπλακεί στην δίκη με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments