Αθλητισμός

Απίστευτο: Ο Σάσα Βολκόφ πηγαίνει στον πόλεμο με ένα πολυβόλο

Απίστευτο: Ο Σάσα Βολκόφ πηγαίνει στον πόλεμο με ένα πολυβόλο

Πηγή Φωτογραφίας: TWITTER/VILLACAMPA8

Ο 57χρονος Σάσα Βολκόφ, άλλοτε μέλος των ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, φόρεσε τα χακί και πηγαίνει στον πόλεμο.

Ο 57χρονος Σάσα Βολκόφ, δόξα της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων στο παρελθόν, ντύθηκε στα χακί και πήρε το όπλο του για να υπερασπιστεί την Ουκρανία, όπως αποκάλυψε ο Τζόρντι Βιγιακάμπα στο Twitter.

Ο σπουδαίος Σάσα Βολκόφ, άλλοτε δόξα του σοβιετικού μπάσκετ και της Ουκρανίας, αλλά και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, φόρεσε τα χακί και έπιασε το όπλο για να πολεμήσει και να υπερασπιστεί τη χώρα του από τους εισβολείς Ρώσους.

Το tweet που αποκάλυψε τη συγκινητική αυτή εξέλιξη για τον μεγάλο παίκτη

Η εικόνα του σπουδαίου πρώην μπασκετμπολίστα σοκάρει, ενώ κρατά στα χέρια του και ένα πολυβόλο. Ο Βολκόφ έπαιξε στο ΝΒΑ με τους Χοκς και αργότερα ήρθε στον Παναθηναϊκό (1994) και… καπάκι στον Ολυμπιακό (1995), στην άτυπη ανταλλαγή που έγινε με τον Ζάρκο Πάσπαλι.

Η φωτογραφία του 57χρονου Βολκόφ μέσα σε ένα όχημα, φορώντας στολή παραλλαγής και με ένα όπλο δίπλα του, πραγματικά μας συγκλονίζει. Αυτός που έκανε την αποκάλυψη για τον Βολκόφ είναι ο παλαιός παίκτης της Μπανταλόνα και θρύλος του ισπανικού μπάσκετ, Τζόρντι Βιγιακάμπα, ο οποίος ανέβασε μια παλιά κοινή φωτογραφία τους και μετά αυτή με το στρατιώτη Βολκόφ. Και την υποσημείωση: «Τι φρίκη».

Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε στον τελικό του 1995, με τον Παναθηναϊκό στο Φάιναλ Φορ του 1994, όπου βρισκόταν και ο Βιγιακάμπα, ο οποίος αργότερα κατέκτησε την Ευρωλίγκα εις βάρος των Ερυθρολεύκων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments