Ελλάδα

Ερευνούν κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας – Προφυλακίστηκε η οικιακή βοηθός για τις γυμνές φωτογραφίες παιδιών

Ερευνούν κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας – Προφυλακίστηκε η οικιακή βοηθός για τις γυμνές φωτογραφίες παιδιών

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία Αρχείου

Η κατηγορούμενη σύμφωνα με πληροφορίες απολογήθηκε χθες για τις κατηγορίες της παιδικής πορνογραφίας και της παραβίασης προσωπικών δεδομένων

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 28χρονη οικιακή βοηθός από το Νεπάλ η οποία φέρεται να έστελνε σε χρήστες του διαδικτύου φωτογραφίες με γυμνά τα δύο παιδιά της οικογένειας, για την οποία εργαζόταν.

Η κατηγορούμενη σύμφωνα με πληροφορίες απολογήθηκε χθες για τις κατηγορίες της παιδικής πορνογραφίας και της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Το χρονικό της υπόθεσης: Η γυναίκα κατηγορείται ότι φωτογράφιζε γυμνά τα δύο από τα παιδιά και προωθούσε τις φωτογραφίες τους σε χρήστες του Διαδικτύου.

Η 28χρονη οικιακή βοηθός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή, με τις κατηγορίες της πορνογραφίας ανηλίκων και της κλοπής.

Μια 28χρονη από το Νεπάλ, που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός σε σπίτι οικογένειας με τρία παιδιά, στην Κηφισιά, κατηγορείται ότι φωτογράφιζε γυμνά τα δύο από τα παιδιά και έστελνε, μάλιστα, τις φωτογραφίες τους σε χρήστες του Διαδικτύου.

Όπως αναφέρουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, πριν από λίγες ημέρες, ο πατέρας των παιδιών διαπίστωσε ότι είχε χαθεί ένα ακριβό ρολόι από το σπίτι. Ψάχνοντας να το βρει, πήρε το κινητό τηλέφωνο της οικιακής βοηθού για να δει μήπως εκείνη το είχε φωτογραφίσει.

Στο κινητό, όμως, είδε γυμνές φωτογραφίες των δύο από τα τρία παιδιά του, ηλικίας 2 και 3 ετών, τα οποία φέρεται ότι είχε φωτογραφίσει η 28χρονη την ώρα που τα έκανε μπάνιο. Παράλληλα, όμως, διαπίστωσε ότι η οικιακή βοηθός είχε στείλει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες σε χρήστες του διαδικτύου.

Ο πατέρας πήγε αμέσως στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και έκανε σχετική καταγγελία, ενώ η 28χρονη συνελήφθη και αύριο το πρωί πρόκειται να οδηγηθεί στον ανακριτή, με τις κατηγορίες της πορνογραφίας ανηλίκων και της κλοπής. Σημειώνεται ότι το κινητό της οικιακής βοηθού εξετάζεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ερευνούν πιθανότητα για διεθνές κύκλωμα πορνογραφίας

Η Ασιάτισσα έχει μπει πλέον στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, που ερευνούν αν συνδέεται με ιστοσελίδες που διατηρούν κυκλώματα παιδόφιλων στο Dark Web και τις τροφοδοτούσε με γυμνές φωτογραφίες των κοριτσιών αντί αμοιβής! Η μυστηριώδης εξαφάνιση του πανάκριβου ρολογιού του πατέρα και τα χρηματικά ποσά που χάνονταν κατά καιρούς από το σπίτι της οικογένειας είχαν προβληματίσει τον επιχειρηματία, ο οποίος υποψιαζόταν ποιος ευθυνόταν για αυτά, χωρίς ωστόσο να έχει αποδείξεις.

Όταν, όμως, το μεσημέρι της Κυριακής το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του, ηλικίας 4 χρόνων, του περιέγραψε ότι η 28χρονη οικιακή βοηθός φωτογράφιζε γυμνές τις αδελφές του όταν τις έκανε μπάνιο, «πάγωσε»!

Ο πατέρας ζήτησε εξηγήσεις από την 28χρονη Νεπαλέζα και, όταν την πίεσε και της ζήτησε να δει το κινητό της, βρήκε αποθηκευμένες στις λήψεις της συσκευής γυμνές φωτογραφίες από τα δύο κοριτσάκια, τις οποίες είχε τραβήξει ενώ τα έκανε μπάνιο, αλλά και σε άλλους χώρους του σπιτιού τους. Στις εξηγήσεις που αξίωσε από την 28χρονη, εκείνη υποστήριξε ότι «το έκανε για… πλάκα»!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments