Πολιτική

Πλεύρης σε Τσίπρα: Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους

Πλεύρης σε Τσίπρα: Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους
Πλεύρης σε Τσίπρα: Απάντηση στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών έδωσε ο υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης.

Απάντηση στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών έδωσε ο υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης. Ο κ. Πλεύρης σημείωσε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε: “Τις τελευταίες ημέρες οι υπουργοί δεν ασχολούνται καν με τα θέματα που αφορούν τα υπουργεία τους. Έχουν σηκώσει τα μολύβια και ασχολούνται με την οργάνωση της προεκλογικής τους εκστρατείας. Έχετε πάρει απόφαση να δραπετεύσετε. Εμείς σας εκλιπαρούμε Εκλογές τώρα, τον Μάρτιο μην περιμένετε τον Μάιο”.

Σχετικά με τον εκλογικό νόμο

“Θέλετε να αλλάξετε τον εκλογικό νόμο; Αλλάξτε το. Εκλογικός νόμος που θα δίνει μπόνους στο δεύτερο κόμμα δεν θα υπάρξει γιατί δεύτερο κόμμα είστε. Λυτρώστε τον λαό από την ικανότητά, την αναλγησία και την αλαζονεία σας. Κάντε εκλογές το συντομότερο δυνατό για να γλιτώσουμε και να σώσουμε ότι σώζετε σε αυτό τον τόπο” είπε κλείνοντας την ομιλία.  Από τη μεριά του, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στο αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για εκλογές είπε: «Μην έχετε άγχος για τις εκλογές κ. Τσίπρα. Θα γίνουν στην ώρα τους. Κατανοώ ότι μπορεί να σας απασχολεί ότι την ώρα των εκλογών μπορεί να μην είστε ούτε δεύτερο κόμμα αλλά τρίτο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments