Αθλητισμός

Κύπελλο Βόλεϊ: Στις “πράσινες” το τρόπαιο μετά από 12 χρόνια

Κύπελλο Βόλεϊ: Στις “πράσινες” το τρόπαιο μετά από 12 χρόνια
Επιστροφή στους τίτλους για το βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού. Οι πράσινες επικράτησαν 3-1 σετ του ΑΟ Θήρας στον τελικό του κυπέλλου και κατέκτησαν το τρόπαιο για πρώτη φορά μετά το 2010.

Τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού παρ ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τον ΑΟ Θήρας, έκαναν την ανατροπή (3-1) και πανηγύρισαν την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας μετά από 12 χρόνια.

Αυτός ήταν ο έκτος τίτλος για τον Παναθηναϊκό στην ιστορία του θεσμού και συνολικά ο πρώτος, στο βόλεϊ γυναικών μετά το 2011.

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου έφτασε τα πέντε κύπελλα, ενώ για την Εύα Χαντάβα ήταν το δεύτερο.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο σε όλη τη διάρκεια του πρώτου σετ. Τα σέρβις της Κωνσταντινίδου στο τέλος, επέτρεψαν στον ΑΟ Θήρας να κερδίσει πέντε σερί πόντους και να επικρατήσει στο πρώτο σετ με 25-21.

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί με διαφορά δέκα πόντων (16-6). Ο ΑΟ Θήρας δεν το παράτησε και με την Αδαμοπούλου να δίνει λύσεις κατάφερε να μειώσει σε 24-22. Πιο ψύχραιμες οι «πράσινες» στο σετ – πόιντ  ισοφάρισαν, κερδίζοντας με 25-22.

Τα σέρβις της Κρος σε κρίσιμα σημεία του τρίτου σετ (25-19) έδωσαν το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό με 2-1 και στο τέταρτο, οι παίκτριες του Οικονόμου, με καλύτερη ψυχολογία, πήραν διαφορά από την αρχή και τη διατήρησαν μέχρι το τέλος (25-15).

Τα σετ: 21-25, 25-22, 25-19, 25-15

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments