Αθλητισμός

Οσάκα: «Λύγισε» η Ναόμι από σχόλιο θεατή

Οσάκα: «Λύγισε» η Ναόμι από σχόλιο θεατή
Η Ναόμι Οσάκα δέχθηκε λεκτική επίθεση κατά τη διάρκεια του αγώνα της με τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα στο "Indian Wells", δάκρυσε και τελικά αποκλείστηκε και από τη συνέχεια του τουρνουά.

Η διάσημη Γιαπωνέζα αθλήτρια Ναόμι Οσάκα δεν κατάφερε να ελέγξει την ψυχολογία της, μετά από σχόλιο θεατή, στη διάρκεια της αναμέτρησης της με τη Ρωσίδα Βερόνικα Κουντερμέτοβα στο «Indian Wells». Λίγο αργότερα δάκρυσε και τελικά έχασε με 2-0 σετ.

«Ναόμι είσαι χάλια» της φώναξε θεατής από την εξέδρα, ενώ η Οσάκα έχανε με 1-0 σετ χωρίς να έχει καταφέρει να κερδίσει γκέϊμ (6-0) από την αντίπαλό της.

Η Οσάκα σταμάτησε το ματς, πλησίασε τη διαιτητή και του ζήτησε να αποβάλει από το γήπεδο το άτομο που της επιτέθηκε λεκτικά. Ο ρέφερι της εξήγησε ότι δεν ήξερε ποιος ήταν και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

Η άλλοτε κορυφαία τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη επέστρεψε στον αγώνα αλλά στο τρίτο γκέϊμ του δεύτερου σετ δάκρυσε λόγω της έντασης. Εκανε μεγάλη προσπάθεια να «μείνει» στο παιχνίδι αλλά η Κουντερμέτοβα, πολύ πιο ψύχραιμη, επικράτησε (6-4) και στο δεύτερο σετ.

Μετά το φινάλε του αγώνα πήρε το μικρόφωνο και είπε στο κοινό:

“Για να είμαι ειλικρινής, το περιστατικό αυτό με πήγε στο παρελθόν. Δεν με ενόχλησε πραγματικά. Όμως, έχω δει ένα video με τη Βένους και τη Σερένα (Γουίλιαμς) να ταλαιπωρούνται εδώ από τέτοια γεγονότα. Δεν ξέρω γιατί , αλλά μπήκε στο μυαλό μου και ένιωσα ότι αυτή η ιστορία επαναλαμβάνεται».

Η Οσάκα έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έχει δώσει για την ψυχική της υγεία τα τελευταία χρόνια και έχει στερήσει από την Γιαπωνέζα τη συμμετοχή σε μεγάλα τουρνουά, για μεγάλο διάστημα. Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης είναι και η πτώση της στο Νο 78 της παγκόσμιας κατάταξης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments