Focus

Colin Farrell: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους 2 γιους του, τον Henry & James

Colin Farrell: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους 2 γιους του, τον Henry & James

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Mail - soul.lessonslearnedinlife.com - Shared - Radio Nova

Ο Ιρλανδός ηθοποιός Colin Farrell είναι πατέρας δύο γιων, του James, 18, και του Henry, 12. Μάθετε τα πάντα για τη σχέση του με τα αγόρια του εδώ!

Αν και ο Colin Farrell μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του ξανά στο Χόλιγουντ καθώς ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα spinoff σειρά The Batman HBO και στη φουτουριστική ταινία A24 After Yang, στις ζωές των δύο γιων του, είναι πάντα κύριος πρωταγωνιστής. Ο Colin, έχει δύο γιους James, 18 ετών, με την πρώην σύντροφό του Kim Bordenave και τον Henry, 12, με την πρώην ηθοποιό του Ondine, Alicja Bachleda-Curús.

Ο Colin Farrell ο οποίος υποδύεται τον κλασικό εχθρό του Μπάτμαν, τον Πιγκουίνο, στην πολυαναμενόμενη ερμηνεία του Ματ Ριβς για το κόμικ, έχει παίξει το μερίδιο που του αναλογεί στους κακούς στην οθόνη και είπε ότι τα παιδιά του δεν τον προτιμούν έτσι. Πρόσφατα μοιράστηκε στο The Ellen Degeneres Show ότι πριν από τον τελευταίο του ρόλο τα παιδιά του «είχαν βαρεθεί να είμαι κακός τύπος». Ωστόσο, επέλεξε να θεωρήσει την έλλειψη υποστήριξής τους για τους κακούς χαρακτήρες του ως μια λεπτή αλλά γλυκιά κρίση για τον χαρακτήρα του.

Από τι ασθένεια πάσχει ο μεγαλύτερος γιος του

Ο Colin έχει αποκτήσει τον μεγαλύτερο γιο του, James Paidraig Farrell, το 2003 με την πρώην κοπέλα του Kim Bordenave. Το ζευγάρι χώρισε λίγο μετά, αλλά συνέχισε να έχουν καλές σχέσεις με τον Τζέιμς, ο οποίος χρειάζεται πρόσθετη φροντίδα λόγω μιας σπάνιας γενετικής πάθησης γνωστής ως νόσος του Angelman. Το σύνδρομο, το οποίο επηρεάζει μόνο έναν στους 500.000 ανθρώπους κάθε χρόνο, χαρακτηρίζεται από αναπτυξιακές καθυστερήσεις στην ομιλία, την κινητικότητα και άλλους τομείς. Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του Angelman, τα άτομα με τη διαταραχή συχνά διαγιγνώσκονται λανθασμένα με αυτισμό ή σύνδρομο Down.

Τον Μάιο του 2021, λίγο πριν τα 18α γενέθλια του Τζέιμς, ο Κόλιν και η Κιμ υπέβαλαν αίτηση για να λάβουν γονική μέριμνα για τον Τζέιμς, επιτρέποντάς τους να συνεχίσουν να διαχειρίζονται τις προσωπικές υποθέσεις και τις ιατρικές ανάγκες του αφότου ενηλικιωθεί. Ο Κόλιν είχε μιλήσει στο παρελθόν σχετικά με τη γονική μέριμνα ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες. «Οι αγώνες ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες μπορεί να είναι τόσο βάναυσοι που μπορούν να σκίσουν την ίδια την καρδιά σας, αλλά η κοινή αγάπη και η αγνή δύναμη και ο ηρωισμός που παρατηρούνται είναι η βελόνα και η κλωστή που επιδιορθώνει όλα τα δάκρυα», είπε χαρακτηριστικά το 2017.

Ο μικρός γιος του Henry Farrell

Ο μικρότερος γιος του Colin, Henry Tadeuz Farrell, γεννήθηκε το 2009. Αν και ο Colin χώρισε με τη μαμά του Henry, Alicja στα μέσα του 2010, διατηρούν άψογες σχέσεις για τον γιο τους. Ο Henry, 12 ετών, μοιάζει ακριβώς με τον μπαμπά του σαν δυο σταγόνες στις φωτογραφίες  που έδειξαν σε βίντεο του Jimmy Kimmel Live το 2019.

Ο Κόλιν μίλησε επίσης για τις λιγότερο γλυκές στιγμές… δηλαδή, όταν ο ανήλικος Henry τον κρίνει για τις επιλογές μόδας του. Αστειευόμενος με την Ellen Degeneres στην εκπομπή της την 1η Μαρτίου, ο Colin αποκάλυψε ότι ο Henry δεν είναι λάτρης των κοντό σορτς που είχαν πιάσει τον μπαμπά του να φοράει στο παρελθόν οι παπαράτσι. «Ο μικρός  γιος μου… είναι στενοχωρημένος», ομολόγησε ο Κόλιν. «Μου λέει, «Σε παρακαλώ μπαμπά, μη φοράς το κοντό σορτς.» Και του λέω, «Νιώθω καλά»».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments