Lifestyle

Hailey Bieber: Το νεαρό μοντέλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική θρόμβωση

Hailey Bieber: Το νεαρό μοντέλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική θρόμβωση
Hailey Bieber: Πρόκειται για μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής της, όπως δήλωσε στο λογαριασμό της στο Instagram.

Ένα από τα πιο τρομακτικά περιστατικά υγείας πέρασε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Hailey Bieber, η οποία την Πέμπτη εισήχθη σε νοσοκομείο στην περιοχή του Palm Springs, στην Καλιφόρνια. Το νεαρό μοντέλο που είναι μόλις 25 ετών βρισκόταν σπίτι του, όταν άρχισε να βιώνει «συμπτώματα εγκεφαλικού», τα οποία φυσικά δε συνάδουν με το νεαρό της ηλικίας της, όπως επεσήμαναν και οι γιατροί.

Λίγη ώρα μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, οι ειδικοί εντόπισαν έναν μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό της, ο οποίος ευθυνόταν για το αίσθημα της έλλειψης οξυγόνου, την αστάθεια και τη ζάλη. Η Bieber υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων, προκειμένου να εντοπιστεί το πραγματικό αίτιο του «έκτακτου περιστατικού», εξετάζοντας το ενδεχόμενο να σχετίζεται με τον COVID-19, κυρίως επειδή ο σύζυγός της, Justin Bieber, νόσησε πρόσφατα από τον ιό.

Χθες, η Hailey πήρε εξιτήριο και μεταφέρθηκε σπίτι της, όπου συνεχίζει να παρακολουθείται τακτικά από προσωπικούς γιατρούς του ζευγαριού. Όπως δήλωσε και η ίδια με ένα κείμενο που μοιράστηκε στις ιστορίες της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη το πρωί ενώ έπαιρνε πρωινό με τον Justin. Βέβαια, όπως αναφέρει και η ίδια, το σώμα της κατάφερε να αντιμετωπίσει μόνο του το περιστατικό εντός κάποιων ωρών και τώρα είναι σπίτι της ασφαλής και αναρρώνει ενώ βρίσκεται υπό τακτική παρακολούθηση και φροντίδα.

«Την Πέμπτη το πρωί, καθόμουν και έτρωγα πρωινό με το σύζυγό μου όταν ξεκίνησα να βιώνω συμπτώματα εγκεφαλικού και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο. Εκεί ανακάλυψαν πως είχα έναν μικρό θρόμβο στον εγκέφαλο, ο οποίος ευθυνόταν για το αίσθημα έλλειψης οξυγόνου, ωστόσο το σώμα μου κατάφερε να το ξεπεράσει φυσικά εντός λίγων ωρών. Μπορεί αυτή να ήταν μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω περάσει ποτέ στη ζωή μου, ωστόσο βρίσκομαι σπίτι τώρα και αναρρώνω. Πραγματικά είμαι τόσο ευγνώμων για όλους τους φανταστικούς γιατρούς και νοσηλευτές που με φρόντισαν. Ευχαριστώ όλους εσάς που στείλατε κάποιο μήνυμα εκφράζοντας τις ευχές και το ενδιαφέρον σας, και για όλη την αγάπη και τη στήριξή σας», δήλωσε το 25χρονο μοντέλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments