Αθλητισμός

Τσάμπιονς Λιγκ: “Γρίφοι” πρόκρισης σε Μάντσεστερ και Αμστερνταμ

Τσάμπιονς Λιγκ: “Γρίφοι” πρόκρισης σε Μάντσεστερ και Αμστερνταμ

Πηγή Φωτογραφίας: tagesspiegel.de, dazn

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της φάσης των '16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Απόψε (22.00) θα μάθουμε δύο ακόμα φιναλίστ της προημιτελικής φάσης. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Ατλέτικο  στη ρεβάνς του 1-1 της Μαδρίτης ενώ ο Άγιαξ φιλοξενεί την Μπενφίκα , μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στο «Ντα Λουζ».

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ, με ακόμα δύο ρεβάνς της φάσης των «16». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  αντιμετωπίζει την Ατλέτικο στο «Ολντ Τράφορντ» και ο Άγιαξ την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Ατλέτικο  στη ρεβάνς του 1-1 της Μαδρίτης ενώ ο Άγιαξ φιλοξενεί την Μπενφίκα , μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στο «Ντα Λουζ».

Θυμίζουμε ότι με το νέο κανονισμό δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Αν επαναληφθούν τα  αποτελέσματα των πρώτων αγώνων (ισοπαλία με οποιοδήποτε σκορ), τα ματς θα οδηγηθούν σε παράταση και αν χρειαστεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έχουν ήδη προκριθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,  η  Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπενφίκα έχουν την τελευταία τους ευκαιρία να μείνουν στη διεκδίκηση ενός τίτλου αφού έχασαν φέτος από νωρίς τις ελπίδες τους για ένα τρόπαιο στις εγχώριες διοργανώσεις. Αντίθετα, ο Αγιαξ είναι πρωτοπόρος και φαβορί για να διατηρήσει τα σκήπτρα και φέτος στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments