Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Επιδεινώθηκε αρκετά η καταστασή της υγείας του – Άγνωστο αν θα παραβρεθεί στη δίκη

Πέτρος Φιλιππίδης: Επιδεινώθηκε αρκετά η καταστασή της υγείας του – Άγνωστο αν θα παραβρεθεί στη δίκη
Πέτρος Φιλιππίδης: Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε και πριν την δίκη έχει επιδεινωθεί επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα.

Σε δύο μέρες αρχίζει η πολύκροτη δική του Πέτρου Φιλιππίδη που συγκλόνησε την κοινή γνώμη. Την Παρασκευή 18 Μαρτίου ο πρώην ηθοποιός θα βρεθεί ενενωπίον του δικαστή αλλά λόγω σοβαρού προβλήματος με την υγειά του είναι άγνωστο αν θα δώσει το παρών.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε και πριν την δίκη έχει επιδεινωθεί επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα.

«Αυτό που μπορώ να εισφέρω στο ρεπορτάζ ως αποκλειστική πληροφορία της εκπομπής μας είναι ότι τα τελευταία 24ωρα επιδεινώνεται η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη. Έχει ένα χρόνιο πρόβλημα. Είναι το πρόβλημα για το οποίο είχε νοσηλευτεί και πριν συλληφθεί. Έχει ένα πρόβλημα με την καρδιά του και μάλιστα ένα πρόβλημα κληρονομικό, γιατί το είχε και κάποιο μέλος της οικογένειάς του. Παίρνει ο Πέτρος Φιλιππίδης και αγωγή για το πρόβλημα αυτό» είπε χαρακτηριστικά στον αέρα ο παρουσιαστής του Πρωινού.

«Εγώ γνωρίζω ότι έχει κλονιστεί η υγεία του με ένα καρδιολογικό πρόβλημα που έχει. Η πρόθεση του δικηγόρου του είναι να πάνε κανονικά στη δίκη την Παρασκευή» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Οι καταγγελίες

Οι καταγγελίες των γυναικών που έγιναν σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν αυτές που τον έφεραν στη θέση του κατηγορούμενου αντιμέτωπο με βαρύτατα αδικήματα και οδήγησαν στην προσωρινή του κράτηση, τον περασμένο Ιούλιο ενώ ο ίδιος αρνείται τις κακουργηματικου πράξεις που του αποδίδονται.

Ανάμεσα σε αυτές τις καταγγελίες, ήταν και αυτές τριών γνωστών ηθοποιών, της Λένας Δροσάκη, της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου πρόκειται για τις γυναίκες που βοήθησαν ώστε να ξεκινήσει η καθίζηση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Οι τρεις ηθοποιοί κατηγόρησαν τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέροντας συγκεκριμένα περιστατικά επί και εκτός σκηνής για ασελγείς πράξεις, λεκτική βία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments