Ελλάδα

Θεσσαλονίκη 11χρονος: Αυτός είναι ο 24χρονος κατηγορούμενος για τη σεξουαλική επίθεση

Θεσσαλονίκη 11χρονος: Αυτός είναι ο 24χρονος κατηγορούμενος για τη σεξουαλική επίθεση
Τα στοιχεία του 24χρονου δίνονται στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη - Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με παθόντα νεότερο των 12 ετών

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία του 24χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε 11χρονο αγόρι μέσα στις  τουαλέτες εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης

Με σχετική Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, δίνονται στη δημοσιότητα το όνομα, τα στοιχεία ταυτότητας, η φωτογραφία και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με παθόντα νεότερο των 12 ετών, η οποία φέρεται να τελέσθηκε την 27-02-2022.

Πρόκειται για τον:

(επ) OBEIT (ον) MUHAND του MAJID και της ASIA , γεν. 1998 στο Ιράκ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-502744 και 2310-502747 του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό της σεξουαλικής επίθεσης

Το 11χρονο αγόρι βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο μαζί με την μητέρα του και κάποια στιγμή πήγε στην τουαλέτα. Ο 24χρονος Iρακινός είδε το παιδί να πηγαίνει μόνο του στην τουαλέτα και την ώρα που έπλενε τα χέρια του επιτέθηκε.Εκμεταλλευόμενος τη δύναμη του προσπάθησε να το αγκαλιάσει από πίσω, πιέζοντας τον με το σώμα του και κλείνοντας το στόμα του ανήλικου με το χέρι του. Δε σταμάτησε όμως εκεί μέχρι που ο 11χρονος αντέδρασε και κατάφερε να βγει από την τουαλέτα τρέχοντας.

Ο ανήλικος μίλησε κατευθείαν στη μητέρα του, η οποία βρισκόταν κοντά στο σημείο και η οποία  προσπάθησε να φτάσει το δράστη, που το έσκασε τρέχοντας.

Στο σημείο βρισκόταν υπάλληλος της εταιρείας φύλαξης του εμπορικού κέντρου, ο οποίος παρενέβη και κατάφερε να ακινητοποιήσει τον Ιρακινό, που συνελήφθη από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο. Ο δράστης οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments