Lifestyle

Kristen Stewart: Με την αρραβωνιαστικιά της στο κόκκινο χαλί – Δείτε τι φόρεσαν

Kristen Stewart: Με την αρραβωνιαστικιά της στο κόκκινο χαλί – Δείτε τι φόρεσαν

Πηγή Φωτογραφίας: R&R Magazine

Kristen Stewart: Έλαμπε στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards 2022

Η Kristen Stewart έλαμπε στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards 2022 και λογικό αφού αφενός φορούσε μια αστραφτερή τουαλέτα και αφετέρου είχε στο πλευρό της την αρραβωνιαστικία της Dylan Meyer.

Ειδικότερα η 31χρονη ηθοποιός – που υποδύθηκε την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην ταινία Spencer – φόρεσε ένα φόρεμα, στο χρώμα της σαμπάνιας, από τον οίκο Dolce & Gabbana.

Είχε τα μαλλιά της στο πλάι, με χαλαρές μπούκλες, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα δικριτικό βραχιόλι και μια σειρά από δαχτυλίδια, στο ένα της χέρι.

Η πρωταγωνίστρια του «Twilight» είχε ως συνοδό την αγαπημένη της, με την οποία αρραβωνιάστηκαν το Νοέμβριο

Η σεναριογράφος από πλευράς της, φόρεσε ένα λευκό σατέν κοστούμι που συμπλήρωνε άψογα το φόρεμα της Stewart. Η Meyer ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι λευκά loafers από τον οίκο Chanel.

LOS ANGELES, CALIFORNIA – MARCH 13: Dylan Meyer (L) and Kristen Stewart attend the 27th Annual Critics Choice Awards at Fairmont Century Plaza on March 13, 2022 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Mazur/Getty Images for Critics Choice Association)

Σύμφωνα με το People η 31χρονη ηθοποιός και η σεναριογράφος εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Αύγουστο του 2019 όταν ο φωτογραφικός φακός πους αποθανάτισε να φιλιούνται ενώ βρίσκονταν στη Νέα Υόρκη. Βέβαια η πρώτη τους γνωριμία ήταν σε κινηματογραφικά πλατό πριν από επτά χρόνια.

Ήταν τον Οκτώβριο του 2019 όταν επισημοποίησαν την σχέση τους στο Instagram με την Dylan να ανεβάζει μια κοινή τους φωτογραφία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments