Focus

Grimes: «Θέλω να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»

Grimes: «Θέλω να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»

Πηγή Φωτογραφίας: newsweek.com- BILD.de - Merkur - reuters.com

Grimes: Ο δισεκατομμυριούχος εξέφρασε τις σκέψεις του όπως όλοι οι άνθρωποι συναισθηματικά φορτισμένοι, δημοσιεύοντας ένα τρανσφοβικό σχόλιο στο Twitter.

Μετά από αναφορές ότι η πρώην σύντροφος του Έλον Μασκ, Grimes βγαίνει με την Τσέλσι Μάνινγκ, ο δισεκατομμυριούχος εξέφρασε τις σκέψεις του  όπως όλοι οι άνθρωποι συναισθηματικά φορτισμένοι, δημοσιεύοντας ένα τρανσφοβικό σχόλιο στο Twitter. Σε παλαιότερη συνεντευξή της στις αρχές της σχέσης της με τον Μάσκ είχε δηλώσει πως δεν θέλει απλά να είναι καλή, θέλει να είναι η καλύτερη και ακόμα αν δεν το έχει πετύχει θα έχει προσπαθήσει για αυτό. Ο στόχος της είναι να βγάζει τα καλύτερα άλμπουμ με ώραιους ήχους και μελωδίες. Σιχαίνεται να επαναλαμβάνεται, επιδιώκει συνεχώς το καινούργιο και διαφορετικό. Ίσως για αυτό να επέλεξε να κάνει μια νέα σχέση με γυναίκα.

Ο Μασκ μοιράστηκε μια εικόνα από το  Sad Pablo Escobar. Δείχνει τον χαρακτήρα του Εσκομπάρ (τον οποίο υποδύεται ο Βάγκνερ Μόουρα στη σειρά Narcos του Netflix) να κάθεται σε ένα παγκάκι και να κοιτάζει απελπισμένος. Το μη γραμματικό κείμενο λέει: «Το Netflix περιμένοντας να τελειώσει ο πόλεμος για να κάνει μια ταινία για έναν μαύρο Ουκρανό που ερωτεύεται έναν τρανσέξουαλ Ρώσο στρατιώτη».

Ο Μασκ δεν αναφέρθηκε άμεσα στη Μάνινγκ, η οποία είναι τρανς γυναίκα. Αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει υποτιμητικά αστεία για την τρανς κοινότητα και σε όλο το διάστημα που έβγαινε με την Grimes, τα τρανς δικαιώματα ήταν ένα από τα λίγα πράγματα για τα οποία διαφώνησαν δημόσια. Αφού έγραψε στο Twitter ότι «οι αντωνυμίες είναι χάλια» το 2020, η σύντροφός του ποπ σταρ του φώναξε: «Σ’αγαπώ, αλλά σε παρακαλώ κλείσε το τηλέφωνό σου ή δώσε μου [τηλέφωνο]. Δεν μπορώ να υποστηρίξω το μίσος. Παρακαλώ σταματήστε αυτό. Ξέρω ότι αυτή δεν είναι η καρδιά σου».

Ο χωρισμός του Μάσκ και της Grimes συνεχίζει να είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Την περασμένη εβδομάδα, ένας δημοσιογράφος του Vanity Fair ανακάλυψε κατά λάθος ότι το ζευγάρι είχε κρυφά ένα δεύτερο παιδί που ονομαζόταν Exa Dark Sideræl Musk. Συγκεκριμένα, η Grimes προέβη σε μια δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις, τονίζοντας πως ο Musk μερικές φορές «ζει κάτω από το όριο της φτώχιας». Αναλυτικότερα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο περίοδο που όταν και οι δύο ζούσαν στο Λος Άντζελες,  το στρώμα του κρεβατιού του Elon Musk είχε μια τρύπα στην πλευρά της. Όταν ανέφερε το θέμα στον Elon, αυτός της πρότεινε να αντικαταστήσουν το στρώμα με αυτό που είχε το δικό της κρεβάτι στο σπίτι της.

«Ο τύπος δεν ήθελε να πάρει ούτε νέο στρώμα»

Δεν ζει σαν δισεκατομμυριούχος. Αντιθέτως, μερικές φορές ζει κάτω από το όριο της φτώχιας. Είχα φτάσει στο σημείο που του είπα: Γίνεται να μη ζούμε σε ένα σπίτι των $40,000 που δεν είναι ασφαλές; Όπου οι γείτονες, για παράδειγμα μας βιντεοσκοπούν και όπου δεν υπάρχει ασφάλεια, και εγώ τρέφομαι με φυστικοβούτυρο για 8 μέρες συνεχόμενα.

Στη συνέχεια η Grimes σχολίασε τις αναφορές πως ο Musk απλά μαζεύει χρήματα, για τα φιλόδοξα σχέδιά του να φτάσει στον Άρη. Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Το project για τον Άρη είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει κανένα εισόδημα απ’ αυτό. Δεν υπάρχει τρόπος για να βγάλει λεφτά. Εξάλλου, δε γίνεται να βγάλεις λεφτά χωρίς καταναλωτές. Είναι προς όφελος της ανθρωπότητας, και είναι και επικίνδυνο και ακριβό. Οπότε στους ανθρώπους που λένε ότι απλά μαζεύει χρήματα: Όχι, ξοδεύει τα πάντα σε έρευνα και ανάπτυξη! Ο τύπος μπορεί να λέει πολλές βλακείες, αλλά κάνει το σωστό».

Όσο για την Grimes, δούλεψε σκληρά για το επερχόμενο άλμπουμ της, Book 1, το οποίο είπε ότι είναι η εκδοχή της στο Mellon Collie και το Infinite Sadness των Smashing Pumpkins, «με έναν υπαινιγμό» το Lemonade της Beyoncé.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments