Lifestyle

Evan Rachel Wood: Η κακοποίηση που υπέστη από τον Marilyn Manson

Evan Rachel Wood: Η κακοποίηση που υπέστη από τον Marilyn Manson

Πηγή Φωτογραφίας: Vintage-Retro

Evan Rachel Wood: Η σχέση τους ξεκίνησε το 2007, όταν ήταν 18 και εκείνος 38 χρονών, ενώ αρραβωνιάστηκαν το 2010 λίγο πριν χωρίσουν οριστικά.

Η Evan Rachel Wood εξιστορεί τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τον Marilyn Manson, κάτι το οποίο θα δούμε στο νέο ντοκιμαντέρ του HBO. Η 34χρονη ηθοποιός που πλέον νιώθει λύτρωση που έχει καταγγείλει δημοσίως τον διάσημο μουσικό για κακοποίηση, προχώρησε πρόσφατα σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στο The Cut με αφορμή το ντοκιμαντέρ, του οποίου το δεύτερο μέρος με τίτλο “Phoenix Rising: Stand Up” προβλήθηκε χθες 16 Μαρτίου. Το ντοκιμαντέρ έχει ως στόχο να μην επιτρέψει και σε άλλες γυναίκες να βιώσουν κάτι αντίστοιχο, στηρίζοντας με όλο της το πάθος τα θύματα κάθε είδους κακοποίησης.

Μέσα από τη δική της δύναμη, έκανε άλλες 16 γυναίκες να μιλήσουν ανοιχτά για σωματική και συναισθηματική κακοποίηση που δέχτηκαν από τον Manson. Οι τέσσερις από αυτές τον έχουν κατηγορήσει για σεξουαλική βία παρόλο που εκείνος το αρνείται. Η σχέση των Rachel και Manson ξεκίνησε το 2007, όταν εκείνη ήταν 18 και ο εκείνος  38 χρονών, ενώ αρραβωνιάστηκαν το 2010 λίγο πριν χωρίσουν οριστικά. H κακοποίησή της έγινε γνωστή μέσα από μια αποκαλυπτική ανάρτησή της στο Instagram τον Φεβρουάριο του 2021.

«Θα μπορούσα να είχα αυτοκτονήσει και όλη αυτή η ιστορία να μην δημοσιευόταν ποτέ»

Η ίδια δεν μπορεί να ξεχάσει την πλύση εγκεφάλου, τα αντίποινα και τους εκβιασμούς που της έκανε, ενώ πλέον νιώθει ελεύθερη που κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της, αποκαλύπτοντας δημόσια το όνομά του. Να αναφέρουμε πως η πρώτη φορά που ο Manson βίασε τη Rachel ήταν στα γυρίσματα του “Heart-Shaped Glasses”, παρόλο που η σκηνή προοριζόταν να είναι προσποιητή. Στο Phoenix Rising, η ηθοποιός λέει πως παρόλο που της έκαναν slut- shaming στα media, o Manson έπαιζε με τον Τύπο, κάνοντας υπεκφυγές για το αν το σεξ ήταν αληθινό ή όχι. «Θα μπορούσα να είχα αυτοκτονήσει και όλη αυτή η ιστορία να μην δημοσιευόταν ποτέ», είπε η ίδια αλλά δεν το έκανε ποτέ, παραδειγματίζοντας σήμερα τόσες άλλες κοπέλες που βίωσαν -ή και βιώνουν- κάτι αντίστοιχο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments