Lifestyle

Η Louisa Jacobson για τη μητέρα της, Meryl Streep: “Είναι ντροπιαστικό αυτό που κάνει

Η Louisa Jacobson για τη μητέρα της, Meryl Streep: “Είναι ντροπιαστικό αυτό που κάνει

Πηγή Φωτογραφίας: Town & Country Magazine

Η ενοχλητική συνήθεια της βραβευμένης με τρία Όσκαρ ηθοποιού Meryl Streep.

Μπορεί για όλο τον κόσμο η Meryl Streep να αποτελεί κάτι σαν βασιλικό μέλος στο πλαίσιο του λαμπερού Hollywood, για τη Louisa Jacobson είναι απλά η μητέρα της. Η 30χρονη ηθοποιός, η οποία αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά εποχής του HBO, “The Gilded Age”, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και μίλησε για την καριέρα της, αλλά και τη μητέρα της και διάσημη ηθοποιό, Meryl Streep.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, η Streep πάντα προσπαθεί να τη φροντίζει, θέλοντας να γνωρίζει πως η κόρη της είναι σε καλά χέρια και προσέχει τον εαυτό της, ενώ η Jacobson δε δίστασε να αποκαλύψει και το χαϊδευτικό που η μαμά της χρησιμοποιεί για εκείνη, το οποίο είναι το pickle (πικλα).

Και όσο αν έχουν μία τέλεια σχέση, αυτό δεν σημαίνει πως τα πάντα είναι ειδυλλιακά

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός εξομολογήθηκε το μοναδικό πράγμα που συνηθίζει να κάνει η μητέρα της, το οποίο την ενοχλεί όσο τίποτε άλλο. Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός εξομολογήθηκε το μοναδικό πράγμα που συνηθίζει να κάνει η μητέρα της, το οποίο την ενοχλεί όσο τίποτε άλλο. “Είναι ένα πολύ ντροπιαστικό πράγμα που κάνει. Αν αρχίζει να μιλάει με κάποιον που έχει προφορά, τότε θα αρχίσει και η ίδια να κάνει την προφορά”, εξομολογήθηκε, γελώντας.

Με τον Kimmel να μην μπορεί και ο ίδιος να συγκρατήσει το γέλιο του, απάντησε πως “και θα λάβει όσκαρ γι’αυτό συνήθως”, αναφερόμενος στην ερμηνεία της Streep ως Margareth Thatcher, για την οποία το 2012 κέρδισε το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου- το τρίτο στην καριέρα της.

Η Jacobson, η οποία χρησιμοποιεί το μεσαίο της όνομα, προκειμένου να προσπαθήσει να αποκοπεί από τη διάσημη οικογένειά της, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της πως στην αρχή δεν σκόπευε να ασχοληθεί με την υποκριτική- τον δρόμο που επέλεξε η μητέρα της και οι αδερφές της. “Όταν πήγα στο πανεπιστήμιο, ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Έτσι αποφοίτησα και δούλεψα στη διαφήμιση για δύο χρόνια σε γραφείο”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, η οποία έχει πάρει το πτυχίο της στην Ψυχολογία και την Ιστορία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments