Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε ότι έχασε τον πατέρα της όταν ήταν 2,5 ετών – Τι είπε για την απουσιά του

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε ότι έχασε τον πατέρα της όταν ήταν 2,5 ετών – Τι είπε για την απουσιά του

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - elenimenegaki

Ελένη Μενεγάκη: «Με ρωτούσαν μεγάλη όταν ήμουν, 25 χρονών, αν αισθάνθηκα την απουσία του πατέρα μου που είχε φύγει από τη ζωή»

Με αφορμή ένα θέμα που προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Ελένη», η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τον θάνατο του πατέρας της, όταν εκείνη ήταν 2,5 χρονών και πόσο της στοίχισε μεγαλώνοντας.

Ειδικότερα το μεσημέρι της Δευτέρας 21/3  με αφορμή τη συνέντευξη γνωστού Γάλλου παιδιάτρου, ο οποίος τόνισε στους γονείς «να μην τρελαίνουν τα παιδιά τους, κάνοντάς τα να νιώθουν θεοί», η Ελένη Μενεγάκη μίλησε μία από τις σπάνιες φορές για τον πατέρα της.

Ελένη Μενεγάκη: Τι εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια για τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Με ρωτούσαν μεγάλη όταν ήμουν, 25 χρονών, αν αισθάνθηκα την απουσία του πατέρα μου που είχε φύγει από τη ζωή. Τότε τους είχα πει, σε πρώτο επίπεδο, “πώς θα σου λείψει αν δεν τον έχεις ζήσει”. Εγώ τον είχα χάσει 2,5 χρονών. Στην πορεία κατάλαβα ότι η απουσία του ήταν τεράστια, απλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει».

«Πέρασαν πολλά χρόνια για να καταλάβω τι σημαίνει παρουσία και απουσία. Όλοι προσαρμοζόμαστε σε αυτά τα δεδομένα» κατέληξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments