Lifestyle

Η Amy Schumer μιλάει δημόσια για την ενδομητρίωση και την υστερεκτομή της και το Twitter την αποθεώνει

Η Amy Schumer μιλάει δημόσια για την ενδομητρίωση και την υστερεκτομή της και το Twitter την αποθεώνει

Πηγή Φωτογραφίας: Freundin

H star του Hollywood Amy Schumer μίλησε για άλλη μια φορά ανοιχτά για τα προβλήματα υγεία της στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon, αποσπώντας ένα μεγάλο χειροκρότημα από τον κόσμο

Η Amy Schumer έχει μοιραστεί με το κοινό μέσω των social media το πρόβλημα της ενδομητρίωσης που αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια. Όπως κάποια star θα ανακοίνωνε κάτι απλό για τη ζωή της, με τον ίδιο τρόπο η Schumer αποφάσισε να μιλήσει για το δύσκολο ταξίδι της υστερεκτομής. Η ηθοποιός που έχει μοιραστεί στο παρελθόν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και νωρίτερα, υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση της μήτρας της αλλά και της σκωληκοειδίτιδας.

Το βράδυ της Τετάρτης, η star εμφανίστηκε στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon και για μία ακόμη φορά μίλησε ανοιχτά για την υγεία της. «Θέλω να σε χειροκροτήσω γιατί εδώ και χρόνια μιλάς με ειλικρίνεια για όσα προβλήματα υγείας έχεις αντιμετωπίσει», της είπε ο Jimmy, κάνοντας το κοινό να ταυτιστεί με τα λόγια του.

Όπως δήλωσε η Amy: «Σε ευχαριστώ. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό καθώς οι άνθρωποι αποφεύγουν να μιλούν για θέματα υγείας, ειδικά οι γυναίκες και η ενδομητρίωση αφορά το 10% των γυναικών αλλά πολλές φορές παραμένει αδιάγνωστη»

«Όταν έμεινα έγκυος, διαγνώστηκα με υπερέμεση που σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της κύησης ένιωθα συνεχώς άρρωστη. Είχε συμβεί και στην Kate Middleton, την Cindy Crawford οπότε σκέφτηκα ότι ερχόταν η σειρά μου», πρόσθεσε με τον γνωστό πλέον αυτοσαρκασμό της.

Φυσικά, το Twitter την αποθέωσε για τη δύναμη και το θάρρος της. Ανάμεσα στα σχόλια ήταν και το εξής: «Κάθε γυναίκα που μοιράζεται θέματα γύρω από την εγκυμοσύνη και την περίοδο της, αξίζει χειροκρότημα. Το στίγμα πρέπει να εξαλειφθεί» ενώ πολλοί σχολίασαν ότι εκτίμησαν ιδιαίτερα την ειλικρίνεια της.

Η ηθοποιός μιλάει συχνά το ίδιο ειλικρινά και για την οικογενειακή της ζωή και παρόλο που δημοσιεύει σπάνια φωτογραφίες του παιδιού της, έχει μοιραστεί κάποιες αλήθειες για εκείνο στις συνεντεύξεις της. Πρόσφατα, εξομολογήθηκε σε podcast ότι ο γιος της ίσως έχει αυτισμό, όπως και ο μπαμπάς του εδώ και χρόνια. Όπως έχει πει χαρακτηριστικά: «Τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα ανήκουν στο φάσμα. Υπάρχουν κάποια σημάδια στον γιο μου αλλά το μόνο που θέλω είναι να είναι υγιής και χαρούμενος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments