Αθλητισμός

Ευρωλίγκα: Ο Ολυμπιακός “αγκαλιάζει” τη 4η θέση με μια νίκη

Ευρωλίγκα: Ο Ολυμπιακός “αγκαλιάζει” τη 4η θέση με μια νίκη

Πηγή Φωτογραφίας: eurosport

Μία νίκη για το πλεονέκτημα έδρας θέλει ο Ολυμπιακός στα εναπομείναντα δύο ματς της Ευρολίγκα, μετά τη χθεσινή νίκη (83-77) της Αρμάνι επί της Εφες Πίλσεν.

Πιο κοντά στην 4η θέση  στα πλέι – οφ της Ευρωλίγκα βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός μετά την ήττα της  Εφές από την Αρμάνι Μιλάνο, με την ελληνοτουρκική μονομαχία, να είναι προ των πυλών.

Η νίκη (83-77 στη Κωνσταντινούπολη) των Ιταλών επί των Τούρκων ξεκαθάρισε σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα για τον Ολυμπιακό και το πλεονέκτημα έδρας. Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται μία νίκη στα δύο παιχνίδια που απομένουν για να βρεθούν εντός της πρώτης τετράδα.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει μια νίκη είτε στο Astroballe επί της Βιλερμπάν την Παρασκευή 25 Μαρτίου (21:00),  είτε με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή 1 Απριλίου στο ΣΕΦ.  Η Εφες μετά τη χθεσινή ήττα  δύσκολα θα μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από την 5η θέση.

Από την άλλη, για να μείνει εκτός τετράδας ο Ολυμπιακός, πρέπει να ηττηθεί σε αμφότερους αγώνες που έχει και ταυτόχρονα η Αναντολού Εφές να κερδίσει όλους τους δικούς της αγώνες ως το τέλος.

Όλα δείχνουν την κόντρα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές στα πλέι-οφ με πλεονέκτημα έδρας των ερυθρολεύκων.

Από την άλλη, η 3η θέση δεν έχει χαθεί οριστικά, όμως για να ελπίζει ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει απαραίτητα το 2/2 και η Αρμάνι Μιλάνο να χάσει ένα παιχνίδι. Δεν είναι απίθανο, αλλά πλέον τα πάντα εξαρτώνται από την ιταλική ομάδα, που αν δεν ηττηθεί μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής σεζόν θα είναι σίγουρα 3η στην κατάταξη.

Οι ισοβαθμίες του Ολυμπιακού:

  • Με Ρεάλ Μαδρίτης είναι 1-1 (υστερεί λόγω διαφοράς πόντων)
  • Με Αρμάνι Μιλάνο είναι 2-0
  • Με Αναντολού Εφές είναι 1-1 (υστερεί λόγω διαφοράς πόντων)
  • Με Μπάγερν Μονάχου είναι 2-0
  • Με Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι 1-1 (υπερτερεί λόγω διαφοράς πόντων)
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments