Lifestyle

Jennifer Aniston και Brad Pitt: Είναι το επόμενο ζευγάρι του Χόλιγουντ

Jennifer Aniston και Brad Pitt: Είναι το επόμενο ζευγάρι του Χόλιγουντ

Πηγή Φωτογραφίας: Gala

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt βρίσκονται αυτή την περίοδο μαζί στο Παρίσι. Θα μπορούσε το ζευγάρι του Χόλιγουντ να είναι ξανά μαζί;

Μετά την επανασύνδεση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck πέρυσι, ένα άλλο πρώην ζευγάρι γνωστό φαίνεται να έχει επανενωθεί. Η Τζένιφερ Άνιστον και ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ σύμφωνα με διεθνή μέσα είναι μαζί στο Παρίσι αυτές τις μέρες – τροφοδοτώντας τις φήμες ότι ο ερωτάς τους ξανα φόυντωσε.

Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ εθεάθησαν εδώ και μερικές εβδομάδες στη γαλλική πρωτεύουσα. Η Jen αυτή τη στιγμή γυρίζει εκεί το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας της στο Netflix, Murder Mystery. Και ο Μπραντ βρίσκεται επίσης στο Παρίσι αυτή τη στιγμή: ο ηθοποιός παρακολούθησε τα εγκαίνια της έκθεσης Charles Ray στο Centre Pompidou. Όπως αναφέρει το αμερικανικό «InTouch», αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. “Έχουν κρυφτεί στο ρετιρέ του ξενοδοχείου για μήνες. Βγαίνουν κάθε τόσο και δειπνούν σε ένα καφενείο ή κάνουν μαθήματα τέχνης κάπου. Αλλά τις περισσότερες φορές είναι πολύ διακριτικοί. Όταν η Jen εργάζεται Ο Μπραντ κάνει τα δικά του», λέει μια πηγή του InTouch. Οι δυο τους φέρεται να διαμένουν μαζί στο πολυτελές Four Seasons Hotel George V.

Ο έρωτας  ανάμεσα στο ζευγάρι του Χόλιγουντ δεν τελείωσε ποτέ

Η σταρ των «Friends» και ο ηθοποιός χώρισαν το 2005 μετά από πέντε χρόνια γάμου. Ο Πιτ άρχισε αμέσως να βγαίνει με την ηθοποιό του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί. Μετά τον χωρισμό της Angelina Jolie και του Brad Pitt έντεκα χρόνια αργότερα, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για επανασύνδεση.

Και ακόμη και όταν η Aniston χώρισε από τον Justin Theroux το 2018, προέκυψαν εικασίες ότι αυτή και ο Brad είναι ξανά μαζί. Και τώρα πάλι: Το πρώην ζευγάρι φέρεται να τα βρήκε ξανά στη γαλλική πρωτεύουσα. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση των φημών. Ωστόσο, ένα είναι σίγουρο: το “Brannifer” θα ήταν πιθανότατα η ερωτική επιστροφή της χρονιάς. Το παρίσι έτσι και αλλιώς είναι η πόλη του έρωτα και μάλλον ιδανικός προορισμός για το ζευγάρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments