Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Θα παραστεί τη Δευτέρα στο δικαστήριο λέει ο δικηγόρος του

Πέτρος Φιλιππίδης: Θα παραστεί τη Δευτέρα στο δικαστήριο λέει ο δικηγόρος του

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο/eurokinissi

Για σοβαρό πρόβλημα υγείας του ηθοποιού, που επιδεινώθηκε από την προφυλάκισή του, έκανε λόγο ο δικηγόρος του

Κανονικά θα παραστεί, εκτός απροόπτου, ο Πέτρος Φιλιππίδης, την προσεχή Δευτέρα στο δικαστήριο, καθώς η έναρξη της δίκης του, πήρε ολιγοήμερη παράταση λόγω της κατάστασης της υγείας του. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, ενώ αποσπάσματα του απολογητικού υπομνήματός του έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη επιθυμεί η δίκη να γίνει υπό το φως της δημοσιότητας διότι όπως υποστήριξε αυτή τη στιγμή υπάρχει μία κοινή γνώμη που δεν είναι ενημερωμένη και επηρεάζει τους δικαστές. Τόνισε πως ο κατηγορούμενος θα παραστεί κανονικά στην αίθουσα του δικαστηρίου, εκτός απροόπτου, καθώς έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο προϋπήρχε της φυλάκισής του και τώρα επιδεινώθηκε.

Για την κατάσταση υγείας του γνωστού ηθοποιού, η οποία φαίνεται να είναι επιβαρυμένη το τελευταίο διάστημα, μίλησε και ο διευθυντής των φυλακών Τριπόλεως Αντώνης Τσουρέκης. «Η κατάσταση υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη μέχρι και από την ημέρα που έφυγε από τις φυλακές Τριπόλεως ήταν άριστη. Όσο ήταν εδώ ο κρατούμενος ήταν όπως τον είδαμε για πρώτη φορά όταν μπήκε στις φυλακές. Δεν υπήρξε κάποια μεταβολή. Τώρα τι συμβαίνει εκεί στον Κορυδαλλό και αν ισχύουν αυτά που λέγονται για την υγεία του, δεν γνωρίζω. Εδώ στο προαύλιο της Τρίπολης περπατούσε κανονικά, μέχρι και την τελευταία ημέρα που έφυγε για τις φυλακές Κορυδαλλού ήταν σε άριστη κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά.

Τα όσα δήλωσε ο διευθυντής των φυλακών Τριπόλεως για την κατάσταση υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, σχολίασε ο δικηγόρος του. «Δεν θα ασχοληθώ με τον κ. Τσουρέκη. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει χάσει 20 κιλά. Όταν πήγα στην Τρίπολη μας πέταξαν σε έναν αχυρώνα με 0 βαθμούς, είχα κοκκαλώσει. Δεν μπορεί ο διευθυντής των φυλακών να μεταλλάσσεται σε γιατρό. Θα τον δείτε τον κ. Φιλιππίδη την Δευτέρα. Είναι υπαρκτό το πρόβλημα υγείας, αλλά λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορώ να αναφερθώ. Το πρόβλημα προϋπήρχε και επιδεινώθηκε στη φυλακή. Είχε πάει και στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Θα πρέπει να ακουστεί επιτέλους ο λόγος του Φιλιππίδη. Θα ήθελα να υπάρχει δημοσιότητα στη δίκη, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments