Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη: H αφιέρωση στην κόρη της για την γιορτή της

Βάσω Λασκαράκη: H αφιέρωση στην κόρη της για την γιορτή της

Πηγή Φωτογραφίας: mononews

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ευχήθηκαν στην κόρη τους με τις πιο γλυκές φωτογραφίες.

Την ονομαστική της εορτή είχε την Παρασκευή 25 Μαρτίου η κόρη της Βάσω Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα. Οι δύο ηθοποιοί ευχήθηκαν στην κόρη τους μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Instagram με τις πιο τρυφερές φωτογραφίες.

Η Βάσω Λασκαράκη, δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου η 8χρονη Εύα ποζάρει χαρούμενη και χαμογελαστή μπροστά στα πολύχρωμα μπαλόνια, γράφοντας στη λεζάντα: “Ευαγγελία …… η ζωή μου όλη 💫 Χρόνια πολλά λουλούδι μου”

Δείτε την δημοσίευση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki)

Η Χριστίνα Κοντοβά, η Δούκισσα Νομικού και πολλοί άλλοι άφησαν ένα σχόλιο με ευχές για την μικρή Εύα.  Αξίζει να σημειωθεί, πως ακόμα κι αν στη φωτογραφία η ηθοποιός έχει κρύψει τα μάτια της μικρής, φαίνεται να είναι ίδιες.

Οι ευχές του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Από την πλευρά του, ο πατέρας της 8χρονης Εύας, Γιάννης Τσιμιτσέλης, έγραψε: “Χρόνια σου πολλά αγάπη μου! Χρόνια πολλά και στη μάνα μου και στην κόρη μου, διπλή γιορτή στο σπίτι. Βάλε και την Ελλάδα, άρα τριπλή” έγραψε από την άλλη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, στη φωτογραφία του οποίου τον βλέπουμε να αγκαλιάζει τρυφερά την κόρη του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments