Lifestyle

Όσκαρ: Το καλύτερο φόρεμα που φορέθηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων ψήφησαν μέσω online

Όσκαρ: Το καλύτερο φόρεμα που φορέθηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων ψήφησαν μέσω online

Πηγή Φωτογραφίας: Trendsmap

Όσκαρ: Το top 3 των φορεμάτων που άρεσαν περισσότερο στο κοινό από το red carpet των βραβείων

Το κόκκινο χαλί των Όσκαρ είναι ίσως το πιο λαμπερό red carpet στην Αμερική και στην Ευρώπη με τις διάσημες γυναίκες να επιλέγουν τα πιο κομψά και εντυπωσιακά φορέματα για την εμφάνισή τους στα βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Πολλές ήταν οι celebrities που κατάφεραν να γράψουν ιστορία με τις εμφανίσεις τους στα Όσκαρ όμως λίγες καταφέρνουν να μπουν στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς στιλιστικές επιλογές. Μια πρόσφατη έρευνα του βρετανικού OnBuy.com αποκάλυψε τα καλύτερα 3 φορέματα που έχουμε δει στο κόκκινο χαλί των βραβείων σύμφωνα με το κοινό και παρά το γεγονός ότι το Old Hollywood είχε δείξει πρώτο τη λάμψη και τη διαχρονική κομψότητα στο red carpet ήταν οι νεότερες celebrities που κατάφεραν να κατακτήσουν την κορυφή.

Στην πρώτη θέση βρέθηκε η Angelina Jolie με το Marc Bouwer σατέν φόρεμα που είχε φορέσει το 2004 στην 76η τελετή απονομής των Όσκαρ, δημιουργώντας ένα look που θύμισε Marilyn Monroe αλλά με μια πιο σύγχρονη πινελιά προσθέτοντας στην εμφάνισή της ένα statement διαμαντένιο κολιέ και ασορτί σκουλαρίκια.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Kate Hudson με το Versace Atelier φόρεμα που είχε επιλέξει το 2003 για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ. Ένα δαντελένιο φόρεμα σε σαμπανιζέ απόχρωση με ουρά που είχε ραφτεί στο χέρι ειδικά για την περίσταση.

Στην τρίτη θέση είναι το Valentino φόρεμα που είχε φορέσει η Keira Knightley το 2015 στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ και ενώ ήταν έγκυος. Ένα ρομαντικό σχέδιο με floral μοτίβο και γαλλικές φράσεις να διακοσμούν το φόρεμα που ταίριαζε τέλεια με το χτένισμα της ηθοποιού αλλά και το ρομαντικό μακιγιάζ της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments