Διεθνή

Προς Βόρεια και Νότια Ουκρανία;

Προς Βόρεια και Νότια Ουκρανία;

Πηγή Φωτογραφίας: Φώτο αρχείου

Η Ρωσία προσπαθεί να χωρίσει την Ουκρανία, όπως συμβαίνει με την Βόρεια και την Νότια Κορέα.

Στην τελευταία ενημέρωσή του, το Υπουργείο Εξωτερικών τόνισε ότι οι τοπικές αντεπιθέσεις παρεμπόδισαν τις ρωσικές προσπάθειες να αναδιοργανώσουν τις δυνάμεις τους, λόγω του φόβου ότι το Τσερνίχιβ θα μπορούσε να γίνει η επόμενη Μαριούπολη.

Η Ρωσία προσπαθεί να διασπάσει την Ουκρανία, όπως συμβαίνει με την «Βόρεια και Νότια Κορέα» και να δημιουργήσει μια περιοχή ελεγχόμενη από τη Μόσχα, αφού δεν κατάφερε να καταλάβει ολόκληρη τη χώρα, δήλωσε ο επικεφαλής της ουκρανικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Σε σημερινή δήλωσή του, ο Κύριλλος Μπουτάνοφ, ο οποίος είναι ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών άμυνας της Ουκρανίας, δήλωσε ότι σύντομα θα ξεκινήσουν ανταρτοπόλεμο στα ρωσικά κατεχόμενα εδάφη.

Σε δηλώσεις που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας, είπε ότι ο Πούτιν συνειδητοποίησε ότι «δεν μπορεί να καταπιεί ολόκληρη τη χώρα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, και πιθανότατα θα προσπαθήσει να διασπάσει τη χώρα σύμφωνα με «το κορεατικό παράδειγμα» του διαμελισμού της κορεατικής εδαφικής επικράτειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments