Ελλάδα

Φιλιππίδης: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας του γνωστού ηθοποιού

Φιλιππίδης: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας του γνωστού ηθοποιού

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Σε... μυστήριο εξελίσσετε η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος εμφανίστηκε χθες (29/3) στη δικαστική αίθουσα αρκετά καταβεβλημένος

Σε… μυστήριο εξελίσσετε η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος εμφανίστηκε χθες (29/3) στη δικαστική αίθουσα αρκετά καταβεβλημένος, μιας και υπήρξε εμφανής η αλλαγή στην εμφάνιση του.

Πιο συγκεκριμένα  ο ηθοποιός, που είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Ιούλιο και κατηγορείται έναν βιασμό κατά συρροή και δύο απόπειρες, ήταν μείον 25 κιλά.

Μάλιστα ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος φιλοξενήθηκε στη «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που έχει ο γνωστός ηθοποιός, αποκαλύπτοντας πως πάσχει από ζάχαρο. «Ο Πέτρος έχει ζάχαρο – δεν ξέρω αν αυτό είναι προσωπικό δεδομένο», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΣΕΗ.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις σκηνές που έγιναν στο δικαστήριο. «Δυστυχώς δεν μπορούσα να μπω στην αίθουσα. Έγινε κάτι που με ξένισε. Μπήκαν οι πρώτοι και τους δεύτερους δεν τους άφησαν και μας είπαν ότι γίνεται λόγω κορονοϊού.

Εγώ είπα ότι “με συγχωρείτε, αλλά εδώ γίνεται κατ’ επιλογή, άλλοι μπαίνουν, άλλοι βγαίνουν κι εγώ είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ και μάρτυρας και δεν μπορώ να μπω”. Και αφού τους είπα ότι “ξέρετε εγώ θα βγω στα κανάλια και θα πω ότι δεν με αφήνετε να μπω μέσα στην αίθουσα μέχρι να πω τουλάχιστον το παρών”. Εκείνη την στιγμή με άφησαν και μπήκα».

Όσο για τις καταγγέλλουσες, ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει τις ταυτότητες τους.

«Οι κοπέλες δεν είναι γνωστές, κανείς δεν ξέρει το όνομά τους, ούτε καν το πρόσωπό τους. Σας πληροφορώ ότι τη μια εκ των τριών τη γνώρισα στο δικαστήριο. Ούτε εγώ δεν την ήξερα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments