Διεθνή

Αμπράμοβιτς: Ο εκπρόσωπος επιβεβαιώνει την δηλητηρίαση

Αμπράμοβιτς: Ο εκπρόσωπος επιβεβαιώνει την δηλητηρίαση

Πηγή Φωτογραφίας: Φώτο αρχείου

Αμπράμοβιτς: Ο εκπρόσωπος του Ρώσου ολιγάρχη επιβεβαίωσε τη δηλητηρίαση, αλλά δεν επιβεβαίωσε ποιοι άλλοι υπέπεσαν θύματα.

Ο Εκπρόσωπος του Ρομάν Αμπράμοβιτς επιβεβαίωσε τη δηλητηρίασή του. Σύμφωνα με το BBC, εκπρόσωπος του Ρώσου ολιγάρχη, επιβεβαίωσε ότι ο Αμπράμοβιτς δηλητηριάστηκε μετά από τη συνάντηση που είχε με τους Ουκρανούς διαπραγματευτές. Δεν επιβεβαίωσε ποιοι άλλοι υπέπεσαν θύματα ή το ποιοί κρύβονται πίσω από την «επίθεση» αυτή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Wall Street Journal», ο Αμπράμοβιτς και οι διαπραγματευτές αντιμετώπισαν συμπτώματα που ευθυγραμμίζονται με εκείνα της δηλητηρίασης, ύστερα από μια συνάντηση στο Κίεβο νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Δεν αντιμετωπίζουν κίνδυνο για την ζωή τους

Οι Ουκρανοί, μεταδίδει η «WSJ», κατηγορούν «σκληροπυρηνικούς στη Μόσχα» για τη δηλητηρίαση και την περιγράφουν ως απόπειρα σαμποτάζ των συνομιλιών για τον τερματισμό του πολέμου.

Ο Αμπράμοβιτς και οι διαπραγματευτές, που είναι τουλάχιστον δύο στον αριθμό, σύμφωνα με τη «WSJ», δεν αντιμετωπίζουν κίνδυνο για τη ζωή τους και βρίσκονται τώρα σε καλύτερη κατάσταση.

Δεν είναι σαφές ποιος στοχοποίησε τον Αμπράμοβιτς

Άτομο που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του Ρώσου ολιγάρχη ανέφερε πως δεν είναι σαφές ποιος στοχοποίησε τον Αμπράμοβιτς και τους διαπραγματευτές αυτούς, στους οποίους φέρεται να περιλαμβάνεται ο βουλευτής των Τατάρων της Κριμαίας, Ρουστέμ Ουμέροφ.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος συναντήθηκε με τον Αμπράμοβιτς, δεν επηρεάστηκε, τονίζεται στο δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments