Lifestyle

Σερ: Δωρίζει το σπίτι της σε Ουκρανούς πρόσφυγες

Σερ: Δωρίζει το σπίτι της σε Ουκρανούς πρόσφυγες
Η Σερ δίνει το σπίτι της σε μετανάστες του πολέμου που έχουν εκτοπιστεί εξαιτίας της ρωσικής εισβολής

Το σπίτι της σε Ουκρανούς πρόσφυγες προσφέρει η Σερ και γίνεται η καλύτερη οικοδέσποινα για ανθρώπους που έχουν βιώσει την σκληρότητα της ζωής. Κάνοντας την μεγάλη έκπληξη θέλει να προσφέρει με τον τρόπο της σε εκείνους που εγκατέλειψαν τις εστίες τους εξαιτίας της ρωσικής εισβολής. Την απόφασή της γνωστοποίησε η ίδια μέσω του Twitter. «Θα ήθελα να υποστηρίξω ουκρανικές οικογένειες στο σπίτι μου. Θα είναι ασφαλείς και θα έχουν φροντίδα» δήλωσε.

«Αν ήμουν μόνη ή με τα παιδιά μου και είχαμε υποστεί τραύμα, θα ήλπιζα κάποια όπως εγώ να μας φροντίσει» πρόσθεσε.

Η σταρ διαθέτει αρκετά ακίνητα μεγάλης χρηματικής αξίας στις ΗΠΑ, ωστόσο, περνά τον περισσότερο χρόνο της στην έπαυλή της στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια

Η Σερ δεν είναι η μόνη που βοηθά όσους επλήγησαν από τον πόλεμο. Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ συγκέντρωσαν πάνω από 35 εκατ. δολάρια. «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι η έκρηξη αγάπης από εσάς, στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας, θα έχει το μέγιστο αντίκτυπο για εκείνους που έχουν ανάγκη», δήλωσε από την πλευρά του ο Κούτσερ. «Καθώς συνεχίζουν να έρχονται οι δωρεές, θα αντιμετωπίσουμε κάθε δολάριο σαν να βγαίνει από την τσέπη μας», συμπλήρωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments