Lifestyle

Όσκαρ 2022: Η Kim Kardashian και η Julia Fox βρέθηκαν μαζί στο ίδιο afterparty

Όσκαρ 2022: Η Kim Kardashian και η Julia Fox βρέθηκαν μαζί στο ίδιο afterparty

Πηγή Φωτογραφίας: TMZ

Όσκαρ 2022: Όταν η λέξη αμηχανία βρίσκει τον ορισμό της.

Με την επιστροφή των Όσκαρ και του θρυλικού πάρτι του Vanity Fair, που λαμβάνει χώρα παραδοσιακά μετά την τελετή απονομής, όπου καλεσμένη είναι η αφρόκρεμα της showbiz, οι διάσημοι είχαν την ευκαιρία για ακόμη μία φορά να εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές τους επιλογές στα κόκκινα χαλιά των σημαντικών events. Και μπορεί το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock να αποτέλεσε το highlight της βραδιάς και εκείνο για το οποίο μιλούν όλοι στα social media, ωστόσο ένα ακόμη περιστατικό συγκέντρωσε τα βλέμματα, αυτή τη φορά στο afterparty.

Ο λόγος για την παρουσία των Kim Kardashian και Julia Fox στο πάρτι του Vanity Fair, που αποτελεί τον ορισμό της άβολης κατάστασης. Χωρίς να γνωρίζουμε για το αν συναντήθηκαν, αντάλλαξαν μία ματιά ή αν συνομίλησαν, οι δύο κυρίες και πρώην σύντροφοι του Kanye West βρέθηκαν στον ίδιο χώρο. Για όσους δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν, η Kardashian χώρισε από τον επί 7 χρόνια σύζυγό της τον περασμένο χρόνο, ενώ η σχέση του ράπερ με τη Julia Fox – η οποία έληξε πριν από λίγες ημέρες – ήταν η πιο προβεβλημένη μετά τον χωρισμό του, την οποία δεν δίστασε να “κυκλοφορεί” nonstop.

View this post on Instagram

A post shared by Fashion Black And White (@fashion_black_and_white)

Πιο αναλυτικά, η Kardashian φωτογραφήθηκε, φορώντας ένα μάξι γαλάζιο φόρεμα με αποκαλυπτικό κόψιμο στην πλάτη – το οποίο είχαμε θαυμάσει στη νέα συλλογή του Demna Gvasalia για τον οίκο Balenciaga πριν από λίγες ημέρες- φορώντας τα γυαλιά ηλίου της, τα οποία τον τελευταίο καιρό δεν αποχωρίζεται στις δημόσιες εμφανίσεις της.

View this post on Instagram

A post shared by ELLE Sverige (@ellesverige)

Από την άλλη, η Fox φόρεσε ένα μαύρο, δερμάτινο φόρεμα, το οποίο στο halter neck σημείο του έμοιαζε να έχει ένα χέρι που την πνίγει. Όσο για το μακιγιάζ της, παρέμεινε πιστή στο eye look της που λάνσαρε ο West, αλλά με μία παραλλαγή του, την οποία δήλωσε πως δημιούργησε η ίδια. Ωστόσο, τα στοιχεία που τράβηξαν επίσης τα βλέμματα, πέρα από τον λαιμό της, ήταν το τσαντάκι της, το οποίο είχε πάνω του τούφες από αληθινά μαλλιά, όπως και το τζάκετ Balenciaga (το οποίο δεν φαίνεται στη φωτογραφία), του οίκου που τον τελευταίο καιρό έχει ορίσει ως μούσα του την Kim Kardashian.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments