Lifestyle

Χρήστος Μάστορας: Ερμηνεύει το «Imagine» κάνοντας έκκληση για βοήθεια στην Ουκρανία μετά την εισβολή

Χρήστος Μάστορας: Ερμηνεύει το «Imagine» κάνοντας έκκληση για βοήθεια στην Ουκρανία μετά την εισβολή

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Χρήστος Μάστορας: Ο τραγουδιστής και κριτής του X-Factor δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας τη βοήθεια του κοινού του που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε βήμα του.

Ο Χρήστος Μάστορας  δείχνει έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των Ουκρανών προσφύγων μετά την άγρια εισβολή της Ρωσίας τα ξημερώματα της 24 Φεβρουαρίου.  Ο τραγουδιστής και κριτής του X-Factor δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας τη βοήθεια του κοινού του που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε βήμα του.

Η στήριξη του Χρήστου Μάστορα στον ουκρανικό λαό

Αναλυτικά, το βίντεο δείχνει φωτογραφίες από το βομβαρδισμένο τοπίο στην Ουκρανία και τα θύματα του πολέμου, ενώ ακούγεται ο Χρήστος Μάστορας που τραγουδάει το «Imagine» του Τζον Λένον, έναν «ύμνο» στην ανθρωπιά, την ενότητα και την αλληλεγγύη. Μάλιστα, στη λεζάντα ζήτησε από το κοινό του να προσφέρει έστω και μία μικρή βοήθεια στον ουκρανικό λαό, που υποφέρει από τη ρωσική εισβολή.

Στη λεζάντα γράφει:

«Στηρίζουμε τους Ουκρανούς πολίτες και πρόσφυγες σε αυτόν τον άδικο και παράλογο πόλεμο που ξεκίνησε η Ρωσία. Βοηθάμε όσο μπορούμε, κάνοντας έστω μία μικρή ή μεγάλη δωρεά σε οργανώσεις που βρίσκονται στο πλευρό των Ουκρανών».

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Χρήστος Μάστορας

View this post on Instagram

A post shared by Christos Mastoras (@xmastoras)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments