Lifestyle

Σασμός – Επεισόδιο 117: Σταύρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Βαγγέλη για τα χρέη του

Σασμός – Επεισόδιο 117: Σταύρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Βαγγέλη για τα χρέη του
Σασμός – Επεισόδιο 117: Ο Μαθιός και η Βασιλική φεύγουν εκδρομή, ζώντας για πρώτη φορά ανέμελες στιγμές ευτυχίας.

Μεγάλες ανατροπές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στην αγαπημένη τους σειρά «Σασμός» στον Alpha. Η Αργυρώ θα μιλήσει στον Σταύρο για το παρελθόν της. Ενώ ο Νικηφόρος Θα δώσει την απάντηση για τη σχέση της Βασιλικής με τον Μαθιό.

Σασμός – Επεισόδιο 117

Ο Μανόλης επιστρέφει στο χωριό, αποφασισμένος να καταγγείλει τον Μαθιό για το φόνο του Στεφανή. Στην απόφασή του αυτή, θα βρει έναν απρόσμενο σύμμαχο. Ο Σταύρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Βαγγέλη για τα χρέη του. Εκείνος, μην βλέποντας άλλη λύση, ετοιμάζεται να προβεί σε μία κίνηση απελπισίας. Μια αιματηρή συμπλοκή στην Κρήτη θα ανατρέψει τα δεδομένα για τον Γεράσιμο.

Σασμός – Επεισόδιο 117

Παράλληλα, ο Άγγελος αποφασίζει να διεκδικήσει τη μητρική του περιουσία προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της Καλλιόπης. Ο Μαθιός και η Βασιλική φεύγουν εκδρομή, ζώντας για πρώτη φορά ανέμελες στιγμές ευτυχίας. Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης μεταβαίνει στο αστυνομικό τμήμα, για να ομολογήσει τα πάντα στον Φραγκιαδάκη. Μία απρόσμενη ομολογία, ωστόσο, θα φέρει τα πάνω κάτω, και θα ανακατέψει την τράπουλα από την αρχή…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments