Ελλάδα

Πάτρα: Λαοθάλασσα οργής έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου – Τι είπε ο σύζυγος

Πάτρα: Λαοθάλασσα οργής έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου – Τι είπε ο σύζυγος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Εξοργισμένοι πολίτες πολιορκούν το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου - Άγνοια για τα όσα συμβαίνουν με τη δίωξή της δηλώνει ο σύζυγος της και πατέρας των τριών παιδιών

Με τη δημοσιοποίηση της προσαγωγής και μετέπειτα σύλληψης της μητέρας των τριών κοριτσιών, ως ύποπτης για τον θάνατο της 9χρονη Τζωρτζίνας, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα.

Εξοργισμένοι πολίτες σύμφωνα με το thebest.gr έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο και χτυπούν τις πόρτες του σπιτιού ζητώντας από όσους βρίσκονται μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών.

Αυτή την ώρα και παρά την παρουσία στελεχών της ΕΛΑΣ, μανιασμένο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από την οικία Πισπιρίγκου έσπασε την πόρτα και μπήκε στο εσωτερικό.

Η πρώτη αντίδραση του συζύγου και πατέρα των τριών κοριτσιών

Άγνοια για το ένταλμα σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου, δήλωσε ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα σε δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ανέφερε: «Πριν που μιλήσαμε δεν ισχύει κάτι τέτοιο δεν ξέρω. Τώρα δεν ξέρω τι να σας πω. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω.

Στην ερώτηση αν είχαν γίνει κάποιες ενοχλήσεις από την αστυνομία προς τη Ρούλα Πισπιρίγκου ή σε εκείνον, ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε: «Από κανέναν είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή».

Ενώ, αρνητικά απάντησε και στην ερώτηση αν του έχει ζητηθεί να μεταβεί στην Αθήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments