Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Συνελήφθη και κρατείται στη ΓΑΔΑ – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Συνελήφθη και κρατείται στη ΓΑΔΑ  – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Πηγή Φωτογραφίας: blog.moudaniwn

Εναντίον της μητέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν αιφνιδιαστικά, ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση που αφορά στον θάνατο της 9χρονη Τζωρτζίνας

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, εναντίον της οποίας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια, μετά από την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον της από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο, στον οποίον διαβιβάστηκε η δικογραφία, από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, μετά τον εντοπισμό της ουσίας κεταμίνη στον οργανισμό του παιδιού.

Οι αστυνομικοί παρέδωσαν τη δικογραφία στην Εισαγγελία, μετά από την ολοκλήρωση των εξετάσεων, που έγιναν στο εργαστήριο του ΑΠΘ, δίνοντας την απάντηση σε όλα τα ερωτήματα που είχαν τεθεί από τις Αρχές.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε από την Πάτρα στην Εισαγγελία Αθήνας και αυτή την ώρα κρατείται στη ΓΑΔΑ, μέχρι αύριο το πρωί, που θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια, για να λάβει προθεσμία, για την απολογία της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments