Lifestyle

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 175: Η Αναστασία μπαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου και τον βρίσκει αναίσθητο

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 175: Η Αναστασία μπαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου και τον βρίσκει αναίσθητο
Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 175Η Ιουλία και η Μυρτάλη γυρίζουν από τη Θεσσαλονίκη, αλλά η δυσάρεστη εξέλιξη με την υγεία του Ισίδωρου τις αναγκάζει να πάνε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η δίκη ξεκινά και όλη η Αρεόπολη είναι ανάστατη. Στο μεταξύ, η Μυρτάλη με την Ιουλία και τον Λεωνίδα πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη για την κηδεία του Νικήτα. Στην κηδεία πηγαίνει και ο Αλέξης, με την παρουσία του να ξυπνά δυσάρεστες μνήμες. Την πρώτη ημέρα της δίκης, καταθέτουν οι μάρτυρες κατηγορίας εναντίον του Φίλιππου. Ο Στέφανος είναι ο πρώτος μάρτυρας και στην κατάθεσή του δεν κρύβει το μένος του για τον Φίλιππο, ο οποίος παραλίγο να του αφαιρέσει τη ζωή. Ο Στάθης στην κατάθεσή του είναι πιο ήπιος και αφήνει τον Λυκούργο, ως συνήγορο υπεράσπισης, να τον καθοδηγήσει. Το ίδιο γίνεται και με την κατάθεση της Βασιλικής, η οποία μιλά μέσα από την καρδιά της για τον Φίλιππο, προκαλώντας τις αντιδράσεις της Αρετής. Η Αναστασία μπαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου για να του πάει φαγητό και τον βρίσκει αναίσθητο στο πάτωμα.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 175

Η Ιουλία και η Μυρτάλη γυρίζουν από τη Θεσσαλονίκη, αλλά η δυσάρεστη εξέλιξη με την υγεία του Ισίδωρου τις αναγκάζει να πάνε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τα κουτσομπολιά στο καφενείο δίνουν και παίρνουν σχετικά με την εξέλιξη της δίκης του Φίλιππου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments