Αθλητισμός

Από το… παράθυρο η Ιταλία στο Μουντιάλ, ελέω Ιράν [vid]

Από το… παράθυρο η Ιταλία στο Μουντιάλ, ελέω Ιράν [vid]
Μια... ακραία πιθανότητα η Ιταλία να συμμετέχει τελικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, εξαιτίας της απαγόρευση εισόδου γυναικών στον αγώνα Ιράν-Λίβανος

Η απαγόρευση εισόδου σε  2.000 Ιρανές, που είχαν αγοράσει εισιτήρια για τον αγώνα Ιράν – Λίβανος, έφερε μεγάλη αναστάτωση και έτσι άρχισαν να δημιουργούνται σενάρια αποκλεισμού από την FIFA στην αραβική χώρα και και ελπίδες παρουσίας της Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μάλιστα μέλος της ιρανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο Μεχράντ Σεράντσι, επεσήμανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι υπάρχουν «ανησυχητικά νέα από τη FIFA σχετικά με την συμμετοχή της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ».

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως το Ιράν είχε λάβει μία αυστηρή προειδοποίηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και το 2019 για το ίδιο ζήτημα, ωστόσο το έργο επαναλήφθηκε, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα και συγκεκριμένα το «SportMediaset.it», αν κι εφόσον η FIFA αποκλείσει το Ιράν, τότε θα «ανοίξει» μία θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τους Ιταλούς να ελπίζουν πως αυτή θα δοθεί στην χώρα που είναι υψηλότερα στο Raking κι αυτή είναι οι Πρωταθλητές Ευρώπης.

Αυτό αν φυσικά η επιλογή γίνει με αυτό τον τρόπο και όχι με την μορφή νέων αγώνων πλέι οφ ανάμεσα στους ηττημένους των τελικών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments