Ελλάδα

Καραγιάννης: “Ένα βήμα πριν τη δημοπράτηση του φράγματος Ενιπέα στα Φάρσαλα”

Καραγιάννης: “Ένα βήμα πριν τη δημοπράτηση του φράγματος Ενιπέα στα Φάρσαλα”
Για το φράγμα του Ενιπέα στα Φάρσαλα και την εξέλιξη του έργου, αναφέρθηκε αναφέρθηκε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Καραγιάννης

Για το φράγμα του Ενιπέα στα Φάρσαλα και την εξέλιξη του έργου, αναφέρθηκε αναφέρθηκε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, κ. Γιώργος Καραγιάννης.

Το συγκεκριμένο ζήτημα αφορά αρκετούς κατοίκους των γύρων περιοχών και επεσήμανε ότι η κυβέρνηση δεν εξαγγέλλει απλώς αλλά και πραγματοποιεί.

Απαντώντας στη Βουλή, σε σχετική ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο υφυπουργός Υποδομών αναφέρθηκε διεξοδικά στο έργο η κατασκευή του οποίου, δυστυχώς, όπως είπε, εκκρεμεί δεκαετίες.

Ο υφυπουργός Υποδομών διαβεβαίωσε ότι το έργο αποτελεί προτεραιότητα, με τον υπουργό Κώστα Καραμανλή να το έχει χαρακτηρίσει έργο Εθνικού Επιπέδου.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο κ. Καραγιάννης «πρόκειται να υλοποιηθεί ένα μακρόπνοο έργο που υπερέβαινε τον αρχικό σχεδιασμό της κατασκευής ενός μόνο φράγματος και περιέχει και όλες τις εργασίες κατασκευής δικτύων ύδρευση και άρδευσης της ευρύτερης περιοχής».

«Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τη δημοπράτηση του έργου», προσθέτοντας ότι «μιας και δεν μας διακατέχουν ιδεολογικές αγκυλώσεις και εμμονές περί των κακών ιδιωτών, επελέγη ως προσφορότερη και πιο συμφέρουσα η υλοποίηση του έργου μέσω ΣΔΙΤ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments