Ελλάδα

Πώς συνδέεται ο πατέρας των 3 νεκρών κοριτσιών με την κεταμίνη [vid]

Πώς συνδέεται ο πατέρας των 3 νεκρών κοριτσιών με την κεταμίνη [vid]
Τη φαρμακαποθήκη, που δουλεύει ο Μάνος Δασκαλάκης μαζί με τον πατέρα του, φέρεται να έχουν "κυκλώσει" οι αστυνομικές Αρχές, καθώς αναζητούν τον τόπο που προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη

Τη φαρμακαποθήκη, που δουλεύει ο Μάνος Δασκαλάκης μαζί με τον πατέρα του, φέρεται να έχουν “κυκλώσει” οι αστυνομικές Αρχές, καθώς αναζητούν τον τόπο που προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ φαίνεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος είναι και ο πατέρας των 3 κοριτσιών, εργάζεται σε φαρμακαποθήκη «Θα ήθελα να αποφύγω τους συσχετισμούς αλλά μια πληροφορία που έχουμε είναι ότι πατέρας της οικογένειας εργάζεται σε μια φαρμακαποθήκη και αυτό το καταθέτουμε ως στοιχείο που μπορεί να αξιολογηθεί και τίποτα περισσότερο» μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ από την Αχαΐα.

Παρόλα αυτά Μέσα της Πάτρας έχουν άλλες πληροφορίες, αν και υπάρχει ξεκάθαρη αναφορά σε φαρμακαποθήκη, ως το σημείο που η 33χρονη αναζήτησε την ουσία που σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Αυτά αναφέρουν τα τοπικά Μέσα

To thebest.gr, αναφέρει ότι το ενδιαφέρον των αρχών για το που βρήκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου στρέφεται στην φαρμακαποθήκη που εργάζεται ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

Οι ίδιες πηγές του Μέσου αναφέρουν ότι ο Μάνος είχε εργαστεί για ένα διάστημα ως υπάλληλος σε μεταφορική που προμήθευε φαρμακεία με ουσίες και σκευάσματα βιταμινών και όχι με φάρμακα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο πατέρας του Μάνου δεν πήγε σήμερα στη δουλειά του, ενώ εξαφανισμένος είναι και ο πατέρας των τριών παιδιών.

“Δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος”

Με την «εξαφάνιση» του, μεταξύ άλλων καναλιών, ασχολήθηκε και ο ΣΚΑΪ, με τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού να έρχονται σε επικοινωνία με τον δικηγόρο του Μάνου Δασκαλάκη. «Ο πελάτης μου δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος», διευκρίνισε ο Δημήτρης Καράμπελας σε δήλωσε του στον ΣΚΑΪ. Εξήγησε δε ότι αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν μπορούν να τον εντοπίσουν οι δημοσιογράφοι. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments