Ελλάδα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου
Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρέθηκαν η μητέρα και αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη και η Δήμητρα, προκειμένου να επισκεφτούν την 33χρονη

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρέθηκαν η μητέρα και αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη και η Δήμητρα, προκειμένου να επισκεφτούν την 33χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στο πλευρό της, ώστε να τη δουν, να μιλήσουν και να της δώσουν ρουχισμό, μέχρι τη Δευτέρα που θα απολογηθεί στον εισαγγελέα.

Η οικογένειά είναι δίπλα της και ότι δεν πιστεύει στις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί και πιστεύουν στην αθωότητα της.

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα έκανε δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό STAR λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της 33χρονης, δηλώνει βέβαιη ότι «σε καμία περίπτωση δεν δολοφόνησε το παιδί της».

«Ο κόσμος δεν έχει ζήσει τη Ρούλα και όποιος δεν το έχει κάνει δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του. Βλέπαμε πως ήταν με τα παιδιά, δεν ήταν ποτέ κακοποιημένα και παραμελημένα» είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Σε ό,τι αφορά τη διαφαινόμενη χορήγηση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε πως η 33χρονη «δεν έφυγε στιγμή δίπλα από τη Τζωρτζίνα. Λένε για την ουσία, πού την προμηθεύτηκε; Αφού δεν έφυγε από το δωμάτιο».

«Είναι μεγάλη αδικία αυτό που της συνέβη γιατί είναι μια μητέρα χτυπημένη ανελέητα από τη μοίρα και δεν έχει καταλάβει ότι έφυγε η μεγάλη της αγάπη η Τζωρτζίνα και σε αυτό φταίει ο κόσμος και μια μερίδα μέσων ενημέρωσης» πρόσθεσε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστηρίζοντας ότι «ξεκάθαρα» την έχουν στοχοποιήσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments