Lifestyle

Η Hilaria Baldwin περιμένει το έβδομο παιδί της από τον Alec Baldwin

Η Hilaria Baldwin περιμένει το έβδομο παιδί της από τον Alec Baldwin

Πηγή Φωτογραφίας: RTL

Η τρυφερή ανακοίνωση που έκανε η Hilaria Baldwin στο Instagram.

Η Hilaria και ο Alec Baldwin περιμένουν το έβδομο παιδί τους, όπως ανακοίνωσε το ίδιο το ζευγάρι στα social media.

“Έχουμε το ‘somos un buen equipo’ σκαλισμένο στις βέρες μας. Το λέμε ο ένας στον άλλο όλη την ώρα στο σπίτι. Είμαστε καλή ομάδα. Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχουν βιώσει τα παιδιά μας είναι πως η καρδιά μπορεί να μεγαλώσει με κάθε καινούριο αδελφάκι. Η ικανότητά μας να αγαπάμε συνεχίζει να αυξάνεται και ανυπομονούμε να αγκαλιάσουμε το μικρό μας αυτό το φθινόπωρο” είπε το ζευγάρι σε ανακοίνωση που έκανε.

View this post on Instagram

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Η 38χρονη μαμά μοιράστηκε την είδηση ανεβάζοντας στο Instagram της ένα βίντεο που δείχνει την ίδια και τον 63χρονο ηθοποιό να παίζουν με τα έξι παιδιά τους, τη 13μηνών María Lucía Victoria, την 8χρονη Carmen Gabriela, τον 6χρονο Rafael Thomas, τον 5χρονο Leonardo Ángel Charles, τον 3χρονο Romeo Alejandro David και τον 18 μηνών Eduardo “Edu” Pao Lucas. “Μετά από πολλά ανεβοκατεβάσματα τα τελευταία χρόνια, έχουμε ένα συναρπαστικό νέο και μια μεγάλη έκπληξη. Ακόμα ένας Baldwin έρχεται αυτό το φθινόπωρο. Ήμασταν σίγουροι ότι η οικογένειά μας ήταν ολοκληρωμένη και είμαστε πέρα και πέρα χαρούμενοι με αυτή την έκπληξη. Μοιράζομαι μαζί σας τη στιγμή που το είπαμε στα παιδιά, όπως βλέπετε, είναι πολύ ενθουσιασμένα. Το νέο μας μωρό είναι κάτι φωτεινό στις ζωές μας. Μια ευλογία και ένα δώρο σε αυτές τις αβέβαιες εποχές”, είπε η Hilaria.

Το 2019 η Hilaria είχε μιλήσει δημόσια για την αποβολή που είχε βιώσει ενώ βρισκόταν σε δίδυμη κύηση. “Όταν είχα χάσει τα μωρά μου το 2019 θυμάμαι ότι σκεφτόμουν ότι τα δάκρυα δεν θα σταματήσουν. Θα είμαι για πάντα λυπημένη ακόμα δακρύζω και κρατάω αυτή τη λύπη γραμμένα μόνιμα στις σελίδες της ζωής μου”, είχε πει.

O Alec έχει αποκτήσει άλλο ένα παιδί, την 26χρονη σήμερα Ireland Baldwin, με την πρώην σύζυγό του Kim Basinger

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments