Trash

Μαρία Αντωνά: Λιώνει για τον Άρη Σοϊλέδη που είναι στο Survivor και δεν αντέχει την απουσιά του

Μαρία Αντωνά: Λιώνει για τον Άρη Σοϊλέδη που είναι στο Survivor και δεν αντέχει την απουσιά του

Πηγή Φωτογραφίας: Debater

Μαρία Αντωνά: Με τα χρήματα που θα βγάλει από το ριάλιτι ο ποδοσφαιριστής θα κάνουν τον επικείμενο γάμο.

Αυτοί οι δύο είναι ολοφάνερο ότι ζουν έναν έρωτα μεγάλο παρόλο που είναι ο ένας στην άλλη άκρη του κόσμου. Η Μαρία Αντώνα, η οποία θα παντρευτεί τον Άρη Σοϊλέδη μόλις εκείνος βγεί από το παιχνίδι… δείχνει πώς δεν αντέχει μακριά του και η απουσιά του είναι βάσανο για εκείνη.

Αλλά τι να κάνει. Ξέρει πώς με τα χρήματα που θα βγάλει από το ριάλιτι θα πληρώσει τον γάμο… οπότε… αρκείται στο να τον βλέπει στο γυαλί.

Συχνά πυκνά εκφράζει την αγάπη της αλλά και το πόσο μόνη νιώθει μέσα στο Instagram. Αυτή τη φορά η πανελίστρια  έβαλε μια κοινή φωτογραφία που κοιτούν το ηλιοβασίλεμα και έγραψε πως της λείπει όσο ποτέ άλλοτε.

View this post on Instagram

A post shared by MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Μελώσαμε! Μποντρίνι φέρε ταψιά για το σιρόπι. Να φτιάξουμε γαμήλιο μπακλαβά

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε ότι ο Άρης Σοιλέδης της έκανε πρόταση γάμου. Το ζευγάρι, το οποίο έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μαζί από τον Νοέμβριο του 2017 και σύντομα αναμένεται να επισφραγίσει την αγάπη του.

View this post on Instagram

A post shared by (@soiledis11)

“Κάποια στιγμή πριν από τα Χριστούγεννα μου είπε να πάμε για ένα γεύμα για να γνωρίσουμε κάτι συμπαίκτες του και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος, στολισμένο, πολύ ωραία μουσική και ένα drone ήρθε και έφερε το δαχτυλίδι. Έστησε υπερπαραγωγές, το αγόρι μου σε αυτά είναι τρομερός”, είχε δηλώσει για την πρόταση γάμου η Μαρία Αντωνά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments