Ελλάδα

Πάτρα: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Πάτρα: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς
Η εισαγγελική Αρχή διέταξε τη διενέργεια της κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί το τι ακριβώς έχει συμβεί με τη γυναίκα η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να είχε φοβηθεί μετά τον θάνατο της Μαλένας

Την παρέμβαση της εισαγγελίας Πατρών προκάλεσαν οι καταγγελίες για τον περίεργο, όπως χαρακτηρίζεται, θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η σπιτονοικοκυρά πέθανε στην Πάτρα το 2020 με τις Αρχές να έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις συνθήκες του θανάτου της, μετά τις αποκαλύψεις που οδήγησαν στη σύλληψη της 33χρονης.

Ήδη η εισαγγελική Αρχή διέταξε τη διενέργεια της κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί το τι ακριβώς έχει συμβεί με τη γυναίκα η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να είχε φοβηθεί μετά τον θάνατο της Μαλένας.

Η μαρτυρία φίλου της σπιτονοικοκυράς

Φίλος της, ο οποίος μίλησε σε τηλεοράσεις ανέφερε ότι η γυναίκα ήταν τρομαγμένη μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού της οικογένειας. «Είχε κάποια κινητικά προβλήματα στα πόδια. Τα υπόλοιπα που λέγονται για καρκίνους και τα λοιπά δεν τα είχε αναφέρει ποτέ η ίδια…Μου είχε πει αρκετές φορές κάποια πράγματα για τη Ρούλα και τον Μάνο, το πως είχαν γνωριστεί, πως πήγανε στο σπίτι και τη μετέπειτα πορεία τους, πότε άρχισε να τους φοβάται και τι να φοβάται…

Ο φόβος ήταν κυρίως μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού. Φοβόταν για την ίδια, μήπως της κάνουν κάτι, μήπως την πειράξουν σε θέμα υγείας, ακόμα και σε θάνατο».

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως η σπιτονοικοκυρά φοβόταν για τη ζωή της και προτιμούσε να τρώει φαγητό από έξω, καθώς ήθελε να ξέρει τι τρώει και δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανέναν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments