Ελλάδα

Πάτρα: Η ανατριχιαστική σύμπτωση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς με τις ημέρες που «έφυγαν» τα 3 παιδιά

Πάτρα: Η ανατριχιαστική σύμπτωση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς με τις ημέρες που «έφυγαν» τα 3 παιδιά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο/ Eurokinissi

Περίεργες και ανατριχιαστικές συμπτώσεις στις ημερομηνίες θανάτου της σπιτονοικοκυράς με τα τρία παιδιά στην Πάτρα

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις στο θρίλερ της Πάτρας, με τα στοιχεία και τις πληροφορίες να έρχονται με ταχύτατους ρυθμούς, ενώ στο κάδρο των ερευνών μπαίνει και ο θάνατος της 69χρονη σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σπιτονοικοκυρά του ζεύγους Δασκαλάκη την οποία φέρεται να πρόσεχε η Ρούλα Πισπιρίγκου έφυγε από τη ζωή ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Πάτρας ημέρα Κυριακή.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το pelop.gr, στις 13/ 9/2020, η ηλικιωμένη κατέληξε και την επομένη, έγινε η κηδεία της στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας όπου και βρίσκεται ο τάφος της.

Υπενθυμίζεται ότι οι θάνατοι και των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια Σαββατοκύριακου.

Ακόμα μία τραγική σύμπτωση σε αυτή την άνευ προηγουμένου υπόθεση από την Πάτρα που έχει συνταράξει ολόκληρη τη χώρα εδώ και δύο ολόκληρους μήνες.

Τη Δευτέρα στον ανακριτή – Οι πρώτες δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισής της

Αθώα συνεχίζει να δηλώνει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αρνείται τις κατηγορίες για δολοφονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος.

Ο γνωστός ποινικολόγος την επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου στον έβδομο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι την απολογία της τη Δευτέρα.

«Θεωρεί ότι είναι μόνη της στον αγώνα που κάνει για να βρει ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτά τα καταστροφικά αποτελέσματα. Η κουβέντα της ήταν αυτή ακριβώς “παλεύω μόνη μου”», είπε ο κ. Παπαδόπουλος και πρόσθεσε:

«Η θέση της εξακολουθεί να είναι ότι αρνείται την ενοχή της ούτε δέχεται την κατηγορία που της αποδίδεται. Υπάρχουν πράγματα που είναι υπό διερεύνηση. Η μία πιθανότητα που δίνει είναι να υπάρχουν άλλα άτομα εμπλεκόμενα. Η άλλη πιθανότητα είναι να έχουν γίνει λάθος χειρισμοί είτε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού είτε και μετά το επίδικο συμβάν.

Στο θέμα των αναλύσεων που ακολούθησαν και κυρίως την τοξικολογική εξέταση των δειγμάτων εξηγεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου «δεν αμφισβητεί τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αλλά κάνει λόγο για “κάτι που είναι μπροστά μας και δεν το έχουμε δει ακόμα”».

Αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση της 33χρονης ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Η ψυχολογική της κατάσταση είναι κακή. Θεωρεί ότι σαν μάνα που έχει χάσει το παιδί της θα έπρεπε να δέχεται τη συμπαράσταση και όχι τις κατηγορίες που εκτοξεύονται σε βάρος της».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments