Διεθνή

Τζολί: “Προσεύχομαι να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία”

Τζολί: “Προσεύχομαι να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία”

Πηγή Φωτογραφίας: globalcitizen

Σε νοσοκομείο της Ρώμης βρέθηκε η Αντζελίνα Τζολί, ως πρέσβηρα της Unesco και επισκέφτηκε παιδιά, που νοσηλεύονται από την Ουκρανία

Σε νοσοκομείο της Ρώμης βρέθηκε η Αντζελίνα Τζολί, ως πρέσβηρα της Unesco και επισκέφτηκε παιδιά, που νοσηλεύονται από την Ουκρανία.

«Προσεύχομαι να τελειώσει ο πόλεμος. Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να σταματήσει ο πόνος και η εγκατάλειψη των εμπολέμων περιοχών», δήλωσε η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός μετά την επίσκεψή της στο καθολικό παιδιατρικό νοσοκομείο Μπαμπίν Τζεζού.

«Είναι φοβερό να βλέπουμε τα παιδιά να πληρώνουν το κόστος του πολέμου με τραυματισμούς, χρόνια προβλήματα στην υγεία τους και ακόμη και με τον θάνατο», πρόσθεσε η διάσημη ηθοποιός, η οποία είναι και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Στο νοσοκομείο Μπαμπίν Τζεζού παρέχεται ιατρική φροντίδα σε 30 παιδιά που έφτασαν στην Ιταλία από την Ουκρανία. Οι περισσότεροι από τους μικρούς αυτούς ασθενείς τραυματίσθηκαν από βομβαρδισμούς, ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις παρουσιάζουν νευρολογικά και ογκολογικά προβλήματα.

Τους Ουκρανούς ασθενείς του Μπαμπίν Τζεζού είχε επισκεφθεί πρόσφατα και ο πάπας Φραγκίσκος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments