Ελλάδα

Πάτρα: Η νέα υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου – Ιατρικό λάθος η κεταμίνη

Πάτρα: Η νέα υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου – Ιατρικό λάθος η κεταμίνη
Στους γιατρούς επιρρίπτει ευθύνες η Ρούλα Πισπιρίγκου δια των συνηγόρων της, υποστηρίζοντας πως δεν χορήγησε εκείνη την κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα, αλλά πρόκειται για ιατρικό λάθος

Λίγο πριν περάσει το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, προκειμένου να απολογηθεί για τον θάνατος της κόρης της με τη χορήγηση κεταμίνης, η Ρούλα Πισπιρίγκου, συνεχίζει να αρνείται την κατηγορία.

Σήμερα, την επισκέφθηκαν για 2η φορά, η μητέρα της, Ελένη, και η αδελφή της, Δήμητρα, οι οποίες έχουν εκφράσει ότι τη στηρίζουν,αν και η πρώτη τους επίσκεψη ήταν επεισοδιακή, καθώς είχαν καταγγείλει ξυλοδαρμό της κατηγορουμένης από αστυνομικούς, κάτι που διαψεύστηκε ωστόσο από την ίδια την 33χρονη

Η γραμμή υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου – Ρίχνει ευθύνες στους γιατρούς

Με τα όσα έγιναν γνωστά το απόγευμα της Κυριακής, μία ημέρα πριν απολογηθεί, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να υποστηρίξει πως δεν είναι εκείνη που χορήγησε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα αλλά οι γιατροί.

Επίσης, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνστανίνος Ζάρδας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μερικές ώρες πριν η κατηγορούμενη βρεθεί ενώπιον του ανακριτή.

«Πρόκειται για ιατρικό λάθος εξ αμελείας», δήλωσε ο συνήγορος της 33χρονης. Και συμπλήρωσε «δεν υπήρχε κεταμίνη στη θεραπεία, όμως χορηγήθηκε κατά τη διασωλήνωση». «Η δικογραφία δημιουργήθηκε με συγκυριακά στοιχεία» ανέφερε ο κ. Ζάρδας.

Τι απαντούν νοσοκομειακές πηγές

Πάντως, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές στον ΑΝΤ1, δηλώνουν κατηγορηματικά, μετά τη δήλωση αυτή του συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου πως ποτέ δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε ανάνηψη στην Τζωρτζίνα κεταμίνη.

Ο ανιχνευτή ψεύδους

Άλλωστε, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να επιμένει για τον ανιχνευτή ψεύδους στον οποίο θέλει να υποβληθεί προκειμένου να δείξει πως ό,τι υποστηρίζει, είναι αλήθεια.

Επίσης, ο δικηγόρος της, κ. Ζάρδας, είπε για τον ανιχνευτή ψεύδους που ζητά η κατηγορούμενη: «Το ζητά προφανώς γιατί λέει την αλήθεια».

Οι ύποπτες αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών στο διαδίκτυο

Στο μεταξύ, σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος καθώς όλα δείχνουν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας που παρακολουθούσε τις συνομιλίες και τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο το οποίο θεωρείται ο πρώτος χώρος από τον οποίο προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Ακόμη, ο Βασίλης Λαπρόπουλος αποκάλυψε πως η 33χρονη είχε κάνει άλλη μία απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας, μία απόπειρα που φαίνεται να συνδέεται με κρίση στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη. Σύμφωνα με δηλώσεις μέλους του προσωπικού του νοσοκομείου στην Πάτρα, η 33χρονη είχε ζητήσει στις αρχές του Ιανουαρίου του 2022 να νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα εκ νέου, προφασιζόμενη προβλήματα υγείας που εμφάνισε, και μάλιστα είχε ζητήσει αδικαιολόγητα να υποβληθεί η 9χρονη σε μαγνητική τομογραφία. Πάντως, οι έρευνες συνεχίζονται.

Δείτε τις δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης κ.Ζάρδα στον ΑΝΤ1

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments