Lifestyle

Bella Hadid: Από μοντέλο…. ηθοποιός σε τηλεοπτική σειρά

Bella Hadid: Από μοντέλο…. ηθοποιός σε τηλεοπτική σειρά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Bella Hadid: Το μοντέλο πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της σε δημοφιλή σειρά.

Μετά την είδηση πως η Gigi Hadid θα αναλάβει την παρουσίαση σε τηλεοπτική εκπομπή, η αδερφή της, Bella Hadid, αποφάσισε και εκείνη να κυνηγήσει τα φώτα και τις κάμερες και να κάνει ένα διάλειμμα από τις πασαρέλες..

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το 25χρονο μοντέλο πρόκειται να συμμετέχει ως ηθοποιός στη σειρά του Hulu, “Ramy”. Η Hadid θα πρωταγωνιστήσει στον 3ο κύκλο της επιτυχημένης σειράς δίπλα στο ήδη υπάρχον καστ των Hiam Abbass, Mohammed Amer, May Calamwy, Dave Merheje, Laith Nakli, Amr Waked και Steve Way. Ο πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Ramy Youssef, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, όπως και τη σκηνοθεσία.

Το πάρτι

Για όσους δεν γνωρίζουν το story της σειράς, το Ramy ακολουθεί τη ζωή του πρώτης γενιάς Αμερικανού – Αιγυπτίου Ramy, ο οποίος ξεκινάει ένα πνευματικό ταξίδι ανάμεσα στους δύο συγκρουόμενους κόσμους που υπάρχουν μέσα του. Με λίγα λόγια, ο πρωταγωνιστής αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στη θρησκευόμενη κοινότητα που ανήκει και στη γενιά του, που ως μιλένιαλ φαίνεται να αμφισβητεί τα πάντα.

O Youssef, μάλιστα, γιόρτασε την είδηση του κάστινγκ της Hadid στα social media, ενημερώνοντας παράλληλα τους followers του. Πρόσφατα, η Hadid έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, κατά την οποία εξομολογήθηκε σχετικά με τις πλαστικές που έχει κάνει, αλλά και το ψυχικό τραύμα και τα προβλήματα που ακόμα αντιμετωπίζει στον χώρο της μόδας.

Ένας νέος δρόμος ανοίγεται μπροστά στη Bella Hadid και είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει περίφημα δεδομένου ότι έχει μία μικρή εμπειρία, έχοντας πρωταγωνιστήσει στα βίντεο κλιπ του πρώην της, The Weeknd

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments