Trash

Survivor spoiler 4/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία – Παίκτης αποχωρεί εκτάκτως από το ριάλιτι

Survivor spoiler 4/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία – Παίκτης αποχωρεί εκτάκτως από το ριάλιτι

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor spoiler 4/4: Σήμερα το βράδυ η αγωνίας μας θα αγγίζει κόκκινο.

Πάμε να δούμε τι θα παρακολουθήσουμε απόψε από τους καναπέδες μας. Στο επεισόδιο της Κυριακής οι διαρροές (spoiler) επιβεβαιώθηκαν και η κόκκινη ομάδα κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας νικήτρια ήταν η Σοφιάνα, ενώ στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε η κάλπη έβγαλε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ έναν παίκτη αρκετά υποσχόμενο.

Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο του Survivor βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Εμμανούηλ να επιμένει πως τον ζηλεύουν οι συμπαίκτες του λέγοντας πως έφτασε σαν ένα αστεράκι στην καλύβα και ενοχλήθηκαν κάποιοι από το φως του. Τα λεγόμενά του, θα προκαλέσουν τις αντιδράσεις τόσο του Τάκη Καραγκούνια, όσο και του Γιώργου Ταλάντσεφ. Επίσης σήμερα ο Γιώργος Λιανός θα ενημερώσει τον Τάκη Καραγκούνια για την απώλεια του πατέρα του ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Survivor spoiler 4/4

Παίκτης αποχωρεί εκτάκτως από το ριάλιτι

Το αγώνισμα σήμερα θα γίνει ξανά υπό το φως των προβολέων με τους παίκτες να αγωνίζονται μέσα σε βαγονάκια τα οποία κατευθύνουν οι συμπαίκτες τους. Στο τέλος υπάρχει ο κλασικός στόχος ο οποίος απαιτεί συγκέντρωση. Οι κόκκινοι χρειάζονται όσο τίποτα την νίκη για να μην ψηφίσουν κανένα συμπάικτη τους αυτή την εβδομάδα, ενώ οι μπλε θα βάλουν τα δυνατά τους για να αλλάξουν το αποτέλεσμα.

Διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν αναφέρουν ότι η κόκκινη ομάδα θα καταφέρει και σήμερα να κερδίσει την ασυλία και να στείλει ξανά τους μπλε στο συμβούλιο του νησιού για την πολυπόθητη ψηφοφορία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments