Αθλητισμός

Αυτός είναι ο συμβιβασμός με τον Μήτρογλου – Άρη

Αυτός είναι ο συμβιβασμός με τον Μήτρογλου – Άρη
Το μεσημέρι της Δευτέρας [4/4] και με εξωδικαστικό συμβιβασμό, λύθηκε το συμβόλαιο του Κώστα Μήτρογλου με την ΠΑΕ Άρης

Το μεσημέρι της Δευτέρας [4/4] και με εξωδικαστικό συμβιβασμό, λύθηκε το συμβόλαιο του Κώστα Μήτρογλου με την ΠΑΕ Άρης. Μία «σχέση» που κράτησε κάτι περισσότερο από 14 μήνες, αλλά δεν είχε σε καμία περίπτωση τη «φλόγα» και το «πάθος» στο οποίο προσέβλεπαν οι δυο πλευρές.

Ο Μητρο-γκολ ήταν το «μπαμ» του Άρη στην περυσινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Άκης Μάντζιος και οι φίλοι των «κίτρινων» ευελπιστούσαν πως ο πρώην διεθνής Έλληνας επιθετικός θα έλυνε τα… μάγια και θα βοηθούσε τους Θεσσαλονικείς να κάνουν το κάτι παραπάνω σε Super League και Κύπελλο. Άλλωστε κι ο ίδιος ο 34χρονος, πλέον, φορ δήλωνε αποφασισμένος να αφήσει πίσω του τα δύο μετριότατα χρόνια σε Μαρσέιγ, Γαλατάσαραϊ και Αϊντχόφεν. Δυστυχώς οι προσδοκίες δεν επαληθεύτηκαν.

Αυτά αναφέρει ο συμβιβασμός

Ο συμβιβασμός που επιτεύχθηκε, όχι εξωδικαστικός, αλλά… μεταδικαστικός, το τελευταίο (;) κομμάτι αυτής της σχέσης. Ο Ελληνας φορ διεκδικούσε ποσό της τάξης των 620.000 ευρώ (και κάτι ψιλά) με την προσφυγή που κατέθεσε. Η επιδίκασή της, βάσει κανονιστικού πλαισίου, υποχρέωνε τον Αρη να καταβάλλει δέκα διαδοχικές ισόποσες μηνιαίες δόσεις, αρχής γενομένης από τον επόμενο μήνα. Συνεπώς, η εξόφληση – εφόσον όλα πήγαιναν βάσει απόφασης – θα ολοκληρώνονταν τον Φεβρουάριο του 2023.

Ο συμβιβασμός, λοιπόν, επιτεύχθηκε μετά από πρόταση των δικηγόρων των κίτρινων προς τον 34χρονο επιθετικό, την οποία και αποδέχτηκε και προβλέπει, αύξηση των προβλεπόμενων δόσεων από 10 σε 12, αυτές δεν θα είναι ισόποσες και η ολοκλήρωση της καταβολής τους συμφωνήθηκε να γίνει τον Σεπτέμβριο του 2023.

Συνεπώς, με τη συγκεκριμένη συμφωνία δόθηκε η δυνατότητα στον Άρη, πέραν της διαφορετικής διαρρύθμισης των δόσεων, να επιμηκύνει την αποπληρωμή του Μήτρογλου. Πάντα βέβαια εναπόκειται στους κανονισμούς για την μη τήρηση του συμφωνηθέντος πλάνου, αφού οποιαδήποτε καθυστέρηση στην καταβολή μιας δόσης επισύρει αυτομάτως ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments